Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Vaše krédo se vyplnilo.Někoho jste vyprovokovala, někoho pobavila.Sečtěte si všechny plusy a mínusy a posuďte sama, zda v tom máte pokračovat.

5 0
možnosti
JH

Sečteno, pane Holečku. Pokračovat v tom budu, vidím souhlasné reakce a výše karmy mě těší. Ti, kteří souhlasí, totiž většinou nediskutují a ti kteří nesouhlasí na to mají právo. Paní se nezastávám a stojím si za svým, že zákrok byl zbytečně tvrdý a likvidační, jak napsal jiný bloger: policajti měli štěstí, že jim nezůstala tuhá jak veka! Paní má zlomené prsty, pohmožděniny, dostala 3 injekce a další hospitalizaci odmítla. O všem ostatním jistě rozhodne soud, to nám nepřísluší hodnotit. Takže, jak napsal někdo jiný:" Policajt ma pravdu. Tak to bylo v každem režimu a tak to zustane" a já Vám děkuji za Vaši reakci a myslete si, co chcete:-)

0 15
možnosti
JS

J38a47n 59S34l59a25d78k31ý

19. 11. 2014 3:00

Auto je zbraň a v její moci velice nebezpečná.

5 0
možnosti
Foto

Dnešné vyhlásenie hovorkyne polície bolo v podstate o tom, že provokatérka celé "odpadnutie" simulovala a v skutočnosti jej nebolo vôbec nič !!! - takto sa v oficiálne lekárskej správe vyjadrili ošetrujúci lekári!!!!!!

Išlo o jednoznačnú dopredu naplánovanú provokáciu s niekoľkými kamerami v okolí !!!!

16 0
možnosti
OR

O43s53k12a64r 13R24a65z46á50k

18. 11. 2014 20:50

„Po tomto zákroku měl nastat u šedesátileté řidičky kolaps a policisté jí přivolali zdravotnickou službu. Ta ženu odvezla do nemocnice k preventivní prohlídce. Její závěr zní, že žena s největší pravděpodobností žádný kolaps neprodělala, neboť přímo v nemocnici jakékoliv ošetření striktně odmítla"

Zdroj:http://praha.idnes.cz/zena-chtela-vjet-na-uzavrene-hradcanske-namesti-f5n-/praha-zpravy.aspx?c=A141118_164215_praha-zpravy_mis1#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

15 0
možnosti
MT

Ach jo, zas si někdo plete demokracii s anarchií a právem si sám pro sebe odhlasovat, zda pro něj budou platit zákony nebo ne. Ona ani ústava moc věcí nezaručuje absolutně, ale spousta věcí je formulovaná ve smyslu, že tohle a tamto lze, ale je to upravené a omezené příslušnými zákony, takže petiční arch v ruce jí skutečně nedělá nedotknutelnou. Jinak z videa mi přijde postup policie velmi profesionální, 20 minut jí trpělivě vysvětlovali a upozornovali co se děje. Jenže když paní neměla nejmenší zájem situaci nějak řešit a jen eskalovala napětí, přijde mi otázka, jestli jí náhodou trochu víc nepřitlačili, když kladla odpor, trochu bezpředmětná.

16 0
možnosti
AR

A69n54n57a 78R58a76d94o30v82á

18. 11. 2014 0:17

Komentujete opravdu to video, které máte v článku? 8-o Tihle až fanatičtí "aktivisté" ať už kopou za kohokoliv a za cokoliv je něco tak kontraproduktivního, že to dál nejde. Plnou hubu "práv" - svých, přeřve informaci podávanou v klidu, ignoruje několik výzev a ještě chce ze sebe udělat mučednici?

Na policii je hodně lidí zvyklých nadávat bez přemýšlení, což se evidentně přihodilo i Vám.

A další týpek v tom videu už z toho dělá konspirační teorii, očekávám, že to bude předhazováno, jako účelový útok od protizemanovců...Slováci také těžcí mimomísaři...  Ještě že je to video od začátku, celé a nesestříhané, jinak by se z toho dalo udělat kde co. Kéž by všechna videa s podobnými týpky byla k dispozici. Kolikrát jsme asi viděli jen hodící se kousek, přikořeněný "napadenými", podobnými "kladnými hrdiny"-aktivisty a, kdy "ta špatná" byla policie ...:-/

Doufám, že ani jeden z těch policistů nebude nijak popotahován.

A paní nejspíš stejně nepochopí, že ze sebe udělala bIbku (ať už by tam šla s peticí za cokoliv). A nejspíš ani někteří co mají za to, že policista ženu ohrozil....

21 0
možnosti
Foto

aktivistka nedbala zákona a zákrok provokovala celých 30 min

20 0
možnosti
LN

..třeba si chtěla vyřvat cestičku do parlamentu...jako kdysi památná biomasa jaujau káča

12 0
možnosti
Foto

Podle mého názoru byl zákrok policistů přiměřený a naprosto profesionální. Po shlédnutí videa nabývám názoru, že se jednalo o řízenou provokaci a předem připravenou akci. Paní mlela dvě nesourodé věci, domáhala se svého petičního práva, ale v tom jí nikdo nebránil. Opakovaně veřejně urážela policisty a další lidi - bezdůvodně. Bylo na ní zjevně vidět, že nemá ani snahu věc řešit rozumně, naopak se chtěla jen zviditelně a vyvolat konflikt. Opakovaně byla poučena o tom, že se dopouští protiprávního jednání, neuposlechla. Opakovaně byla poučena, že policisté použijí donucovacích prostředků, také neuposlechla. Věřím, že slušný člověk by se do takových problémů nikdy nedostal. Paní má nemocné srdce, ale kouří cigarety, to také o lecčems vypovídá. A ty pseudohumanistické názory, že kdyby ji tam nechali vjet, tak že by se nic nestalo! Ano, potom tam můžeme pustit každého, protože nikdo vlastně není nebezepčný. A jak to policista má vědět? Navíc má své rozkazy a řídí se zákonem, nemůže podle své zvůle dělat výjimky, protože se někomu nechce chodit pěšky. Opakuji, že naprosto souhlasím s postume policie a odsuzuji ti, kteří ho kritizují ve špatném slova smyslu.

59 0
možnosti
JJ

J13i78ř95í 46J87u53r83s71a

17. 11. 2014 14:46

Vykouřeným hlasem řvala, že má nemocné srdce, ale já bych typoval na nemocnou hlavu. Ten policajt je chudák, protože v tom okamžiku bylo už každé možné řešení špatné.

11 0
možnosti
JJ

Jedno řešení bylo dobré, a to taky použil. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.