Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

dobra prace policie!

10 0
možnosti
PJ

Jiřino, lžete hned v úvodu. Když ta Romka řekla že odjede, policista ji okamžitě pustil a řekl ať tedy odjede. To se ale nestalo a "dáma" pokračovala v provokacích. Policie to moc nezvládla, měla ji zpacifikovat daleko dřív. Nebudeme se tady řídit přece podle takových křiklounů. A ti "náhodní" Slováci? Vše připravené, protože jinak by se o té "dámě" nikdo nedozvěděl. X

34 0
možnosti
JH

Prosím, pusťte si záznam, ve 20:30 minutě, chtěla odjet, no policista je opřený o dveře, které se snaží ona zavřít. Chování paní Řezníčkové neschvaluji, o čemž píšu v blogu, tvrdím, že zákrok byl nepřiměřený a že ji ohrozil na životě a použil velmi tvrdý způsob "likvidace".

0 30
možnosti
ČP

Lidi, co tady řešíte. Tito organizátoř petice na mne působí jako anarchističtí provokatéři. Polici postupovala naprosto správně a mají můj obdiv, že vydrželi tak dlouho v klidu.

Madam dostala to, co si zasloužila. Ještě bych jí naúčtoval ty "pojicejní" manévry.

37 0
možnosti
JH

J74a66n 70H42o53r67s58k50ý

16. 11. 2014 20:55

Podle toho, co jsem viděl na videu, se domnívám, že policista docela dost pochybil! Nedaleko od Hradu (tím nenarážím na to, kdo je tam právě teď prezidentem, ale na to, co by asi dělal americký policajt v blízkosti Bílého domu?, ruský u Kremlu?, atd, atd.) baba v autě diskutuje, neuposlechne několik výzev, chce si evidentně prosadit svou. Policajt místo toho, aby poodešel pár kroků od auta, namířil na ni bouchačku a zařval na ni, ať vyleze a dá ruce na kapotu, tak k ní do auta vrazí čumák a chce se s ní prát. Za prvé, kdyby měla zapnuté pásy, tak s ní toho moc nezmůže a bude z toho trapné divadlo, za druhé, kdyby baba měla zlé úmysly, tak má policajt s hlavou v autě dost problém. A jaké poučení z toho vyplývá? Jestliže, i babou zmiňovaná, Ústava je zákonem č. 1, tak by si lidi měli zafixovat do palic, že zákonem č. 2 je to, že policajtům se prostě neodmlouvá! A když, tak na vlastní riziko, i kdybych byl v právu.

19 1
možnosti
JR

J35a15r42a 82R94a18n97k

17. 11. 2014 3:51

U Bileho Domu by po ni zadny policista nestrilel, jak se snazite naznacit, nejdriv musi varovat;-), v Kremlu mozna:-/

0 6
možnosti
Foto

Když jí IQ nestačí na zpracování informace aby odjela neb náměstí je uzavřeno, nemůže se pak divit, že dostala na boudu. Policii  R^

43 0
možnosti
JH

Z fb stránek Bez politické korektnosti, podle bývalého instruktora výcviku Policie České republiky: „Pokud policista použije takového chvatu, kterým zastaví přívod krve do mozku, je povinen ihned po zákroku poskytnout první pomoc. Uvést osobu, na které byl takový chvat použit, do stabilizované polohy. Zajistit, aby nemohla vdechnout zvratky, položit na teplou podložku a zvednout nohy, aby byl obnoven přívod krve do mozku.“ To se podle bývalého policejního instruktora výcviku nestalo a došlo k tak ze strany policie k vážnému ohrožení života ženy."

1 25
možnosti
Foto

Ale o tom Váš článek nebyl, že!?

24 1
možnosti
OP

Článek popisuje něco úplně jiného, než je zřejmé z videa. Paní je evidentně provokatérka (komunistka?, Putinova aktivistka?) a triviálním odkazem na ústavu porušuje předpisy. Snaží se vmanévrovat, za podpory podivných Slováků, přihlížející ke vnímání situace jako bezpráví. Klobouk dolů před muži policie.

32 2
možnosti
JH

Klobouk dolů před někým, kdo proti ní použil likvidační chvat jako proti nejtěžšímu zločinci a uspal jí zastavením přívodu krve do mozku tlačením na krkavici? Co jste to za člověka?

2 28
možnosti
MZ

M58a10r83t69i37n 39Z25y68k73a

16. 11. 2014 18:46

Docela se divim, že na "přivítanou" nedostala pokutu za vjezd na pěší zónu. Jela po ní nějakých 100m než byla zastavena. ;-D

17 1
možnosti
JO

PČR zákrok určitě vyhodnotí jako oprávněný a přiměřený. Příslušník, který škrcení paní Řezníčkové prováděl dostane prémii a bude povýšen, aby se nebál zasáhnout tvrději. Pokud je škrcení žen obuškem podle PČR a zákona v pořádku, máme tedy špatné zákony. Je to jako tyranie.

2 23
možnosti
VH

Sprááávněééé!  Máme demokracii - takže nač respektovat policii, že. Zákazy vjezdu jsou blbost. A vůbec - chci jezdit na červenou!

21 0
možnosti
Foto

Ona ,ale policii provokovala ;-O

11 1
možnosti
Foto

Právě proto si policisté měli dát pozor, zejména když tam byl kameraman. Kdo ví, jestli v tom nehráli schválně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.