Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I52v20a23n 80J78i66r82e20š

16. 11. 2014 14:03

Jděte do háje, bezohlední, sebestřední lidé jako vy a ta psychopatka, neuznávající zákon, předpis, práva druhých lidí jsou škůdci a obrana proti vaší aroganci je legitimní.

21 2
možnosti
Foto

P30e35t29r 98J11o23h41a22n

16. 11. 2014 14:03

Já jsem invalida!

Já mám nemocný srdce!

No tak nebudu blbej, nebudu kouřit, nebudu se rozčilovat, nebudu dělat takový obstrukce a ještě klást odpor policajtům.

19 2
možnosti
ZS

Nedávno jsem viděl záznam zákroku policie v USA. Policie vůz zastavila (nevím proč), paní se pár sekund dohadovala s policistou a rázně odjela. Policejní auto ji pronásledovalo, ona zastavila, policista se ZBRANÍ V RUCE ji násilím vytáhl z jejího vozu, musela si lehnout na zem, stejně tak její pubertální syn, který se ještě vzpíral.

Zvykněme si, prosím, že pokyny policistů je třeba respektovat, v tomto případě hlídali uzávěru nějakého prostoru a paní, pokud není mdlého rozumu, snad důvod uzávěry pochopila.

13 3
možnosti
PH

Nic proti aktivistům, ale tahle madam je prachobyčejná pussy riot (c) MZ.

7 4
možnosti
Foto

Video jsem shlédl celé. Opakovaně a podrobně. Proti peticím nic nemám. Stejně tak se mi nelíbí v podstatě účelová štvanice proti M.Z.

Celá událost však vypadá jako úmyslně zinscenovaná podle až ,,primitivního" scénáře. Od natáčení chůze snad slovenského páru, až po jeho zasahování do děje na místě sporu. I další ,,jakési" osoby se do toho vkládající. Zavání to ,,Růžičkovinou". Snahou, o vyvolání nepokojů a akcí. Kdo a proč je zatím, totˇ otázkou. Svoboda a demokracie je i o dodržování zákonů. Všech!Policisté plnili svou povinnost. A jinak každým ,,důsledkům" vždy předchází sled příčin.!!

26 4
možnosti
Foto

Mně to také celé připadá jako záměrná provokace, která v podstatě k podobnému vyústění vést měla. Možná proto byla řidičkou žena, kterou vzhledem k jejím rozměrům nebylo možné z auta dostat jinak než prostřednictvím hrubé síly...

22 4
možnosti
JV

Ta paní si ten zákrok sama vyvzdorovala. Policisté jí dali spoustu příležitostí použít mozek a vycouvat. Nakonec ale nemohli jinak, než použít násílí. Jestli bylo nezbytně nutné vytahovat jí z auta pomocí teleskopu okolo krku ponechám na svědomí dotyčného policisty. Aplikace Ústavy z úst zevlujících čumilů je vysloveně směšná.

17 2
možnosti
JH

Nemohli jinak? Co nasadit ji botičku za stání a zdržování dopravy, vypsání pokuty, zavolání odtahovky? Napadnout ženskou obuškem tlakem na krk a tepnu? Nechat ji upadnout do bezvědomí? Co to je za způsoby? Řekněte, čeho se paní dopustila, přejela člověka jako Janoušek, ohrožovala někoho na životě?

5 21
možnosti
VH

Tak abychom si rozuměli: j e d n a l o   s e   o   z á mě r n o u   p r o v o k c i .   S odporným cílem diskreditovat to, cozde – díky bohu – máme.  Bylo tocelé  n a a r a n ž o v á n o ,včetně profesionální kamery.  Jen hlupákse může reálně dožadovat vjezdu do uzavřeného prostoru. Nebo darebák, libujícísi v nahrané a nafilmované etudě. Paní je určitě aktivistka.  Zřejměaktivní v boji s demokracií. Neb jí a jejím chlebodárcům nevyhovuje

  A co vy, paníHolotová? Zbaštila jste to i s navijákem, nebo jste také aktivistka?

14 4
možnosti
JH

Já nemusím nic "baštit", vidím nepřiměřenost zákroku, ta je znát na první pohled. Nepleťte si pojmy s dojmy...

2 20
možnosti
VH

Mohu se policisty zastat alespoň já, aby nebyla pošlapána demokracie? Vašemu příspěvku rozumím tak, že demokracie je

   a/  to co za demokratické považujete Vy

   b/  právo, dělat si z obecných příkazů srandu, přes výzvu k zanechání nepřiměřeného jednání.

   Ona demokracie je sice svoboda, ale také kázeň a respektování pravidel. Samotná bezbřehá svoboda je totiž anarchie.

28 3
možnosti
JH

Pane Hrubý ano, chování Řezníčkové bylo neadekvátní, to píšu v blogu - nehodnotím ji a nezastávám se ji, hodnotím konkrétní zákrok policie, který je za hranou zákona - viz Policejní zákon.

4 14
možnosti
Foto

podle mého soudu, byl zákrok oprávněný, ale nepřiměřený.

4 3
možnosti
PBR

Souhlasím s Vámi. Ta paní každopádně vystoupit na vyzvání měla, o tom žádná. Ale to co následovalo pak... Opravdu jen tak málo lidí vidí tu skutečnou podstatu toho násilí? Opravdu to nikomu nepřipomíná dávné časy? To tady budou zase mlátit brutálně lidi jen tak? Koho budou muset zbít aby lidi pochopili, že takhle je něco špatně?

3 13
možnosti
PBR

Myslím, že ten text, když vidím to video, byl skutečně nadčasový.....

Teď když máme, co jsme chtěli, do rachoty zvesela!

Ať těm, kteří za nás mřeli, žádný hanbu nedělá.

 Vyhrňme si rukávy, když se kola zastaví, hej rup! Hola hej! Hej rup!

Hola hej! Do práce se dej! Hubu utře, kdo se válí, republika práce je;

tomu čest, kdo nezahálí,ten je její naděje.

Makat není otročina,

která spadla na tebe.

Dneska, chlapci, to je jiná - dnes děláme pro sebe!

1 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.