Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, nevím ... byla i jiná možnost, jak tu situaci mohli policisté řešit? ... nebo si každý můžeme vyřvat svoje právo?

10 0
možnosti
SV

To střevo může být rádo, že se to nestalo v USA. Tam by ji policie za podobné svinské provokace jinak zmasakrovala!

14 2
možnosti
Foto

P48e45t62r 32K93r81á66l

16. 11. 2014 8:10

No já nevim. Ona tvrdí, že má nemocný srdce a přitom si v tom autě vypaluje zobák. Moc bych se nedivil, kdby ten svůj kolaps simulovala. Policajt to možná trochu přehnal, ale v zásadě si za to může sama. Poslouchat ty dva přechytralé Slováky bylo vážně "pošušňání".

29 2
možnosti
OP

Trest pro zakomplexovaného policistu je nezbytný, nelze však v tomto případě paušalizovat

3 18
možnosti
VH

Jak by měl podle vás jednat "nezakomplexovaný"?  Prosím podrobnější popis, který by vedl k cíli - tedy dosažení respektování výzvy policie.

7 2
možnosti
VK

To video je otřesné a je dalším důkazem policejní zvůle v ČR. Ano, ta paní byla provokatérka, stejně jako přihlížející diváci. Zaráží mne také fakt, že více jak 15 minut uběhlo od jejího kolapsu a sanitka stále nedorazila. Chování policisty s obuškem je ovšem neomluvitelné. Ten člověk nemá u policie co dělat.

5 21
možnosti
JH

Podle Vás jí tam měl pustit? A co plnění rozkazu od nadřízenýho, to je zbytečné? Víte co by pro toho kluka následovalo? Žádná policejní zvůle, vymáhání zákona.

2 0
možnosti
Foto

Koukat na půlhodinové video fakt nemám čas, ale vcelku bych i souhlasil s komentáři pod ním - pokud byla upozorněna, že tam nemá co strkat rypák, (uzávěra), tak ať se nediví, že přes něj dostala :-P

17 2
možnosti
JH

No právě, pokud bych neviděla video, stačí tak od 19. minuty, tak bych konstatovala totéž, co vy

1 11
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.