Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HA

Netuším, proč se obouváte zrovna do pana Olšovského, který je zraněný a nemůže se bránit. Zrovna on se se svou orientací nikdy v médiích nechvástal a do nedávné doby jsem to o něm ani netušila. Píšete: "je mi celkem jedno, jaká je jeho sexuální orientace, pokud ji bude držet na uzdě, nebude tím obtěžovat veřejnost a bude se podle toho diskrétně, tak jako kdysi, například vážený pan herec Eduard Cupák a jiní, chovat." Pan Cupák žil v jiné době, kdy jsme se z tisku dozvěděli maximálně závěry nějakého sjezdu strany. Nemyslím si, že by mě pan Olšovský svou orientací nějak obtěžoval. Jeho jméno se v médiích moc neobjevuje na rozdíl od jiných, kteří se předvádějí s každou pitomostí.

Jste stejná jako bulvární pisálkové, on opravdu nemůže za to, co o něm kdo napíše.  Rv

9 3
možnosti
JH

Já se neobouvám do pana Olšovského, dokonce se mu hned v nadpisu omlouvám, ale do redaktora či redaktorky Super.cz, nebo jiných lidí, kteří obtěžují svou vulgaritou, nevkusem a bulvárně prezentují svou nebo cizí homosexualitu

0 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.