Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..pokud je necháme projít....tak nám je na těch 40 dní vrátí němci zpátky k nám....v čem...račte prominou při vašem vzdělání.....rozdíl...???

2 0
možnosti
PT

A proč by nám je vracelo Německo uprchlíci se snad vrací tam kde vstoupili do EU a to jsme my určitě nebyly.

0 1
možnosti
AM

Krystalicky čisté čecháčkovství?

0 2
možnosti
PT

Divné že tohle krystalicky čisté čecháčkovství provozuje ve velkém Itálie, Francie i Německo. Francie jim dokonce udělala tábor u tunelu do Británie aby tam mohli opakovaně zkoušet proniknout.

6 1
možnosti
LS

Aha Maďaři a Rakušané je zpět nevezmou (dle Vás), Němci nám je vrátí, takže ČR se časem stane největším uprchlickým táborem v Evropě? Proč myslíte, že se je policie snaží odhalit? Opravdu si myslíte, že Němci jsou takoví altruisté, že si je nechají? Ne, nekompromisně je vrátí a Vy si opět budete stěžovat, že policie je nechytala a nevracela je do zemí odkud přišli. Nechápu, co jste blogem chtěla říct.

1 2
možnosti
JH

Uprchlíci se vracejí do první země Schengenského prostoru a to my nejsme

3 1
možnosti
Foto

Stát vytvoří neřešitelný problém a aby ho vyřešil, bude chtít víc peněz, víc pravomocí.   Ovce mu to rády dají.  Že nic nevyřeší, ale jen zadělá na daleko větší problémy, začnou ovce chápat, až když je stát žene na jatka jeho válek.

5 1
možnosti
VH

Jaký problém vytvořil "stát"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.