Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73i31ř91í 11N22o94s92e82k

30. 9. 2015 22:07

R^[>-]!!

Souhlas a díky

1 1
možnosti

Ta petice je dobrá, Mutti se asi opravdu nějak pomátla, ale to co jste si k tomu Vy přidala, je nesmysl. Třeba "Merkelová pozvala přes nerespektování azylových zákonů do Evropy Syřany (s nimi i všechny ostatní nelegální uprchlíky a pseudosyřany" Ona řekla " Es gebe keine Obergrenze für Flüchtlinge, die nach Deutschland kommen wollen. Alle sind willkommen".

Evidentně si neuvědomila, že její konstatování právní situace bude bráno jako pozvání. a poslední věta, že všichni jsou vítáni, svědčí o ztrátě reality.

Ona totiž skutečně neexistuje hranice pro počet uprchlíků, kteří mají zákonné právo na azyl. To se týká všech zemí, které podepsaly nějaké ty mezinárodní dohody. Ovšem touhle "pozvánkou" vyrazila jeden velký kámen ze základů Evropy. Doufám, že jí příště nezvolej. :-/

3 1
možnosti
Foto

Narostla jí moc velká křídla a ztratila smysl pro realitu. To se stává dost často.

4 1
možnosti

M44i89l49a34n 13R40a97d19e73k

30. 9. 2015 21:10

to jsem take psal, moc dlouhou u koryta neni pro smrtelniky, hrabne jim. A ji hrablo paradne. I kdyz....ona sice Nemecko pozvedla protoze hlidala kazdy halir, vyrovnany rozpocet je dobra vec. A pocinala si jako dobra hospodyne ktera obrati kazdy petnik nez ho vyda.

Ale jakmile je mracek na obloze je bezradna jako ztracena koza. Jako po Fukusime, nedovedla pred volbama, mela na to asi 3 tydny, vysvetlit ze nikdo neprisel o zivot z ozareni, ale zemetreseni a tsunami, a to v Nemecku nehrozi.

Kdyz rozplakala palestniskou holcicku nesnesla ty komentare a udelala kravinu, a ted nechce priznat jak to zvorala. To neni zenska do nepohody.

4 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.