Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

K uvedenym faktum neni co dodavat. A tezko oponovat. To se ostatne projevuje na jedovatych slinach zdejsich (vzdelanych slepe prozapadnich demokratu) vzbuzujich uz jen litost. Pro vas karma.

0 1
možnosti
Foto

Zarazil mě ten nadpis, ale pak jsem našla v článku vysvětlení - podobně nazval prezidenta bloger Martin Procházka ve svém včerejším článku a ten článek stažen nebyl, bloger snad ani nebyl redakcí vyzván ke změně názvu. Kde to jsme?

1 0
možnosti
Foto

Ano......vždyť prilakat.honem donest i tu svou žbrndu k ohrati ....o to slo totiz autorce pravda nejvic....jak si nahonigt triko s nadpisem co je napfrosto strasny a pak se tu jalove obhajovat. Tyto povahy co jsou po každem prispevku tak trochu jine jsou přece momentalni atmosfere a chovani nasi v uvozovkach zeme uplne k nezaplaceni.

3 0
možnosti
JV

J57i64r44i 66V37r70a17b73e13c

27. 10. 2016 8:34

Jezismarja!!To je clanek jak za starych dobrych bolsevickych casu.To se komousum zase bude libit.Mozna se vyplati,ze si ty rude knizky schovali.

6 0
možnosti
ZK
Foto

Moc vám děkuji za článek, vrátila jste mne o desítky let zpátky.

Když jsem četl to vaše bláto, hned se mi vybavilo čtení o ztroskotancích a zaprodancích. A kdyby byl ten návrat (věkový, ne do doby komunistů) trvalý, určitě bych vás velebil.

Takhle ten váš kdák nestojí ani za oponenturu.

9 1
možnosti
Foto

Lidé jako vy podepisovali petice žádající popravu Milady Horákové. Vlastně ne, lidé jako vy je sepisovali

16 1
možnosti
MK

Pravda, pravda. |Kdysi někdo napsal, že kat v komunistických režimech byl jen prodlouženou rukou třídně uvědomělých lidí.

3 0
možnosti
VS

No, co taky od holoty čekat, že.

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím s panem Braunem. Ale pro mne jste titulkem zfanatizovanou redaktorkou ceskoslovenskych tydeniků promitanych kdysi v kine a zaverecnym jakovtipem i převelice nevkusná.

17 2
možnosti
PK

P80a43v64e84l 20K27i76l72i87k

27. 10. 2016 2:20

Kauzu pana Brady moc nesleduji,

Ale CT nikdy nezamlčovala dění v Evropě, již několik let mě pravdivě a včas informuje o "uprchlické" krizi, vždy mě pravdivě seznamovala s děním ve Švédsku (nárůst kriminality všeobecně, zejména však nárůst sexuální kriminality), v Anglii (případy masového zneužívání mladých děvčat, ovládnutí Londýna a dalších měst muslimy), ve Francii (no-go zony, proměna částí Francie na africko-orientální svět), v Německu (hromadné sexuální útoky, nepokoje v uprchlických centrech) a v dalších multikulturně obohacených zemích. Nemohu vynachválit pravdivé a nezávislé reportáže o dovozu migrantů z Afriky do Itálie, nebo nádhernou reportáž o tom, jak skvělý biznis je dovoz migrantů do Evropy. A zejména mě v poslední době zaujalo podrobné zpravodajství o demonstracích francouzských policistů.

A protože mám takovýto pravdivý a nezávislý zdroj informací, kde vždy dostanou slovo zástupci všech názorových proudů, a kde tím hlavním kritériem je pravdivost, nezávislost a objektivita, tak vím, že když si zítra zapnu CT24, tak se dozvím křišťálově čistou pravdu.

Kauzu pana Brady moc nesleduji, ale věřím tomu, že toho pána prostě a jednoduše sprostě zneužili v boji proti Panu prezidentovi Zemanovi. Neštítí se vůbec ničeho.

Dovoz lidí z Afriky neustále vzrůstá, všechno co je schopné přeplout Středozemní moře, to je do dovozu zapojeno. Situace v některých zemích, jako Itálie, Francie, Řecko (ale i další) se postupně vymyká kontrole, původní evropští obyvatelé se bojí ve svých domovech a někteří, ti kteří jsou movitější, ze svých zemí prchají, nebo se alespoň odstěhují tam, kde se cítí bezpečněji. A naše veřejnoprávní media rozdmýchávají kauzu, jejímž jediným účelem je pošpinit prezidenta.

Náš Pan prezident má jednu obrovskou chybu. Je proti obsazení země muslimskými imigranty a říká to nahlas. A to se v dnešní multi-kulti Evropě neodpouští. Je třeba proti němu nasadit všechny prostředky.

12 4
možnosti
SS

Ano, je velmi přesvědčivé, že jste nezapomněl na doložení pravdivosti svého tvrzení, že byl pana Brada zneužit proti panu prezidentovi, uvést uprchlíky, když tedy tu kauzu nesledujete. Samozřejmě dovoz lidí z Afriky je velmi přesvědčivý důkaz pro sled událostí, jež doprovázely (ne)udělení vyznamenání panu Bradovi...

7 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.