Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Se mnou otřásla hlavně ta lehkovážnost některých mladých lidí, kteří berou islám na milost. Západ vyrostl na křesťanství, naši nástupci ho zavrhli a zhlížejí se v nenávistné a nesnášenlivé nauce divokých pouštních národů. To je přímá cesta k rozvratu, ke společnosti, kde je možné cokoliv, neboť zavržením kořenů, na kterých civilizace vznikla, se otevírají dveře permisivitě, kde nikdo neví, co je dobré a co špatné.

19 2
možnosti
AN

Havlisty nesnáším, navíc si myslím, že neziskovky a aktivisté jsou prokletím této doby. Mám-li ovšem volit mezi touhle přisprostlou populistickou důrou, kde člověk stěží hledá stopy intelektu, tak to raději ti študáci.

3 16
možnosti
JH

Pane Nováku, máte právo na svůj názor, jen mi tak trochu mrzí, že si toto o mě myslíte, četl jste ten článek správně? Nic přisprostlého tam rozhodně není, píšu ho v klidu a je to zamyšlení nad oslavami a konstatování toho, že nenávist je na obou stranách asi tak 50 na 50 a jedna strana organizátorů má zdroje a druhá ne. Nebo jste se snad dal strhnout diskuzí, když říkáte havlisty nesnáším? Co je v článku tak strašně pobuřujícího? Vadí Vám tento pohled nebo co tedy?

4 1
možnosti
TV

Karma. Souhlas a des..o pravdolaskarich..Halikovi, Horackovi, Kromerizske saskarne/vyzve jsem sam psal a vztekal se.. a tak jedna aktualni basnicka: Stohy všemožných petic s pochybnými slohy množí se jako hejna jepic a z myšlenek dělaj vdovy.

14 5
možnosti
VK

Plus omylem. Jistě jste ve svém básnění měl na mysli tu zbytečnou petici proti zavedení práva sarija.;-D

3 1
možnosti

J70o94z82e54f 59Č75e25r10n34ý

18. 11. 2016 21:15

ďakujem za detstvo a rannú mladosť v komunizme. naučilo ma to okrem iného čítať medzi riadkami. to je to, čo dnešným mladým chýba.

22 0
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím a je mi smutno, že tolik studentů a mladých se nechává zmanipulovat, že nejsou schopni samostatně myslet. Všechno se ve mě chvěje hlubokým odporem, když poslouchám např. Halíka, to oni necítí tu jeho proradnost to peklo? Nechápu to. Jsem přesvědčen, že studenti před 27 léty byli ve svém průměru určitě lepší lidé než ti dnešní. Něco se hodně změnilo či mění.

23 6
možnosti
RC

BTW, ten odkaz na stvavy FB bloku proti Islamizaci, kde z nej citujete:

1) VS UMPRUM NENI statni VS, ale verejna VS, v tom byste mela mit jasno, jaky je to rozdil.

2) na tom FB je fotka Bobosikove s komentarem, ze kricela, ze Havel Kryla nevyznamenal, coz neni podle wikipedie pravda: Dále obdržel in memoriam Čestnou medaili T.G. Masaryka. 28. října 1995 mu prezident Václav Havel udělil in memoriam medaili Za zásluhy II. stupně.

4 0
možnosti
RC

Tak neziskovka USVIT, za niz autorka kandiduje ma pry za aktualni volebni obdobi dostat za mandaty ve snemovne 122 mega za 14 mandatu!! A to v tom nejsou platy a nahrady, to bude dalsich minimalne 50 mega....

A tahle sebranka ted spolupodepsala polototalitni navrh zakona bolsevickeho fizla Ondracka - trestnost hanobeni prezidenta.

18 10
možnosti
PK

Takže autorka se tady projevuje i za moje daně - já osobně pracuji v primárním průmyslu, který živí i tyhle umělce.

5 1
možnosti
Foto

P37e51t72r 29H74e56s81s

18. 11. 2016 17:14

No máme svobodu slova a myšlení. Za to jsme v Praze v 89 bojovali. Takže vy i havloidi si mohou myslet svoje. Jestli si myslíte, že nějaké neziskovky nelegálně zneužívají státní peníze, konejte svou občanskou povinnost a oznamte to příslušným úřadům.

18 3
možnosti
PK

Přesně tak. Pokud má ta paní podezření, že kdokoliv, tedy i ty neziskovky zneužívají veřejné peníze, je její povinností podat trestní oznámení na nejbližší oddělení PČR nebo na státní zastupitelství. Jinak jsou to pouhé žvásty.

4 3
možnosti
JV

J74a67n 30V86l44č38e52k

18. 11. 2016 17:13

Heil Holotová!

0 7
možnosti

J34a21n 94Š66e11s53t41á21k

18. 11. 2016 17:41

Třeba rodiče či prarodiče jste v koncentráku za odboj asi neměl, že? Jinak vtipná kaše je fakt něco jinýho...

9 0
možnosti
PK

U autorky předpokládám, že všechny své aktivity si platí z peněz vydělaných podnikáním či prací mimo jakékoliv dotace - jinak nemá morální právo kohokoliv kritizovat. A k tomu Zemanovi. Kdyby se náš . prezident choval jako skutečný státník, nikdo ho kritizovat příliš nebude. Poslední Zemanovy úlety:

1. Pohřeb slovenského ex-prezidenta. Zeman je pozván jak vážený host na obřad, ale jako strejda ze Zlámané Lhoty přijede klidně pozdě a udělá tím ostudu. Když se do toho rýpne, tak za vše může řízení leteckého provozu, protože jeho éro zpozdilo o 3 minuty. Pak se ovšem ukáže, že na pohřeb 11:00 chtěl odletět v 10:45 (asi měl nějaký warpový pohon). Ovčí Mluvčáček chvíli pindá, pak z něj vyleze, že prezident na práci nic důležitého neměl. Prostě na to hodil boba, místo aby letěl v čas. Každý kulturní člověk, jeli pozván na pohřeb jako host, se snaží přijít včas. Prezident by měl jít příkladem.

2. Pohřeb Šimona Perese. Pohřeb jednoho z nejvýznamnějších státníků 20. století, na který přijedou z USA 2 prezidenti a spousta dalších významných politiků. Náš p. prezident v té době válí šunky na Rhodosu na konferenci nějakého podivného ruského šíbra. Sice vykládá, že je ČR přítel Izraele, na straně druhé si radši máchá pozadí v moři, než by jel na takový pohřeb. Opět trapné a nedůstojné.

3. Čínský prezident. Nechápu, proč mu Zeman lezl do zadku kvůli dalajlámovi a tibetským vlajkám. Kdyby měl koule, tak mu řekl, že ČR je svobodná země a každý si tu může vyvěšovat jaké vlajky chce, pokud nepropagují nacismus, komunismus ... a může se scházet kdokoli s kýmkoliv, pokud ten druhý není hledaný Interpolem, Europolem či není válečným zločincem hledaným Haagským soudem. Skutečně nechápu, proč mu tak lezl do pozadí (kvůli svým kamarádům?).

A s tím islámem přestaňte pořád strašit - stačí těm "uprchlíkům" nabízet pouhých 30 kč/den a pobyt ve sběrném táboře a je klid. V tomhle případě potlesk pro naši vládu, ať je jinak jakákoliv. Tady skutečně trh funguje.

15 8
možnosti
JP

Svobodně vyvěšovat vlajky můžou jen někteří. Stejné je to i se scházením, někdo může, někomu to vyčtete i vy. Nelžete.

3 7
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.