Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No vidíte, tak jste chtěla komentovat vtipně a s ironickým nadhledem a místo toho komentuje s nenávistí, bez vtipu a bez nadhledu...

Jako chápu, že vám vadí Pithart nebo Ruml, kteří už měli tu možnost se v politice předvést, ale co vám provedl Halík nebo Hutka? Teda kromě toho, že jsou to "havlisté"... Ostatně, lidi, co používají termíny jako havlista, sluníčkář a kavárna považuju za ty typy, co mají jakýkoliv odlišný názor za nepřátelský projev - barikáda má jen dvě strany, kdo nejde s náma, jde proti nám, že?

14 7
možnosti
MK

M59i41l58a45n 79K78e90s98l

18. 11. 2016 16:56

To,že nemáme zemi Moravu si můžeme sami.Když se o tom jednalo tak jsme se nechali oblbnout a nešli jsme důsledně za tento požadavek.Nevím jak do toho zasáhl Zeman,ale na zasedání, mám dojem že ve Strážnici,jsme to projeli.

0 0
možnosti
JSS

Škála názorů a nesmíření je tu !! Vždy budou ti a ti, kteří většinou získávají s přitakáváním vládnoucí gardy. Jen malá trocha je opravdu zásadová a to ještě neztratila základní slušnost, i když bojovnost je zjevná. Ale je tady daleko větší grupa, která se sice nesmiřuje s tím a tím, ale použije téměř cokoliv.

Problém spočívá ve volebním systému, v neodvolatelnosti poslanců, osobní a tím i trestní odpovědnosti- vše nakupeno od samého počátku 1990. Musí dojít ke snížení volebního kvóra z 5% na nižší procento- třeba 2%. Jediné zdroje financování stran a hnutí je z regulovaných a omezených člen. příspěvků a pak z úspěšnosti ve volbách a to progresivním podílem stupňovitým příspěvkem od nejnižšího - tedy asi od 2% zisku k vyššímu. Pak mají zlepšenou šancii malí, kteří přeci se musí podílet na rozhodování. Lepení koalic před a po volbách je nepřípustné !! Rozhodování spočívá na osobním postoji - stranickost je až druhá !

Legislativa se musí více ustálit - nelze lepit a lepit! Lidé se musí vyznat v základních právech pro život. Veřejný činitel=poslanec na všech stupních je solidně oceněný podle zařazení, ale je odpovědný plně za své hlasování a to hlavně pro občany svého obvodu. Je na diskuzi jaké %voličů ho může odvolat! Logicky žádnou imunitou nedisponuje.

Zařídí to jedině občané - ne ti, co to mají už pěkně ošahané, dokonce zažrané pod kůží.....

2 0
možnosti
SN

Jirka Černohorský nikdy vice.

0 0
možnosti
DV

D93a71v79i50d 83V81l15k

18. 11. 2016 13:33

Mám pocit , že jste taky vylezla z jedné z děr, té třicet let staré. Váš blog mi připomíná mého prvního tchána. Alkoholika, bývalého horníka a kovaného komunistu, jak na mě vždycky řvával "Za čí prachy jste vystudovali?Za naše dělnické?"Rv

13 13
možnosti
JH

Pan tchán asi věděl na koho a proč to řval, měl v podstatě pravdu

13 7
možnosti
JP

Paní Holotová, píšete správně. Jen tu pravdu s nenávistí nevidím rád. Nespravedlnosti musíme čelit, ale skutečně nenávidíte ty zmanipulované děti nebo zbabělé primátory nebo děkany, jak hlásají to, co pro ně cizí zpravodajské služby vymyslely? Jsou to ubožáci, někteří lháři. Nenávist nechejme "hate free".

3 0
možnosti
TH

Zmanipulovane deti? 8-o

0 0
možnosti
JK

Největším zlem jsou novodobé elity a především pak inteligence. Opovrhují střední (dělnickou) třídou a označují všechny volitele jiných než jejich kandidátů za nevzdělance. Přitom Sametová revoluce začala až po vyslovení podpory revoluci dělnickými zástupci. Za mě karma.

9 6
možnosti
JB

J31a40n 14B78u85r24d36a

18. 11. 2016 12:30

Kde je tak označují?

2 0
možnosti
Foto

Paní Jiřino, českou pouliční feérii jste popsala velmi dobře. Nicméně, mimořádně pozoruhodné je, že zjišťujeme, že dobře financovaná blbost zvaná idiokracie zřejmě přestává mít šanci obstát v soupeření s demokracií, která znamená rovnovážnost našich práv i povinností.

4 2
možnosti
MF

Souhlas a karma, byla jsem se včera podívat na Národní na akci zvané Korzo, byla tam obrovská školní tabule, kde si kdokoli mohl napsat cokoli. Nevolno se mi udělalo, když jsem si přečetla nápis, který tam zanechalo dítě asi osmileté, zněl: SMRT KOMUNISMU! Proboha, něco je s touto společností strašně špatně, to dítě to z vlastní hlavy nemá - jaké asi má rodiče a učitele? Pro případné zaslepené komentátory, tak v KSČ jsem nikdy nebyla, naše rodina jako tzv. kulacká za socíku vytrpěla své, ale takovouhle zrůdnost cpát do hlavy malému dítěti? Dostáváme se zpět tam, kde jsme byli před listopadem(nebo spíše v padesátých letech) vymývání mozků frčí jedna radost!

22 4
možnosti
LB

Holotová: "Celkový pohled na letošní oslavy vyznívá tak velmi nevesele a truchlivě."

Nevesele a truchlivě vyzněly letošní oslavy pro ty, proněž byl listopad ́89 životní tragédií.

Různorodost a pestrost včerejších oslav byla přesně to, o co šlo v listopadu ́89 všem svobodomyslným lidem.

8 6
možnosti
JH

což není můj případ, pro mne to byla radost :-), jen to rozčarování v následujících létech bylo pro mnohé velmi skličující

3 5
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.