Diskuse

Odbor pro dezinformace CTHH MV může po návštěvě Savčenkové začít naplno pracovat

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M24i31l92a33n 80K84e42s30l

14. 1. 2017 22:37

Já si myslím,že to s tou Savčenkovou přeháníte.Snad si nemyslíte,že ji někdo bere tu holku u nás vážně.Myslíte,že by ji vyměnil Putin za dva zajaté vojáky,kdyby měla nějakou cenu.Asi mu její tlachání a chození bosky po štatlu v Kyjevě nevadí.No,že je v Ukrajinském parlamentu,to moc neznamená.Tam jsou všelijaká individua.

1 0
možnosti
LC

Dobře to s náma ta Savčenková myslí. Jestli sněmovní volby, nebo volby prezidentské nedopadnou podle představ intelektuální elity národa, může tu být pražský Majdan na to tata.

0 1
možnosti
TV

Za me karma. Soudruzi Romancovova s Jandou ale zatim mlci... Neumim si to vysvetlit. Pritom ma CTHH od ledna asi tri prispevky na Twitteru.. takze max dve hodinky prace. Efektivni oddil tohle Ministerstvo pravdy.

5 1
možnosti
VV

Savčenková je na rozdíl od autorky zajímavá, svérázná a hlavně odvážná žena R^

8 8
možnosti

Savčenkovou jsem již dávno zařadil mezi nezajímavé, nepřínosné osoby. To, co říká dnes, víme již také dávno. A její osobnost známe též. Ale imperiální Rusko má napnelismus do svého okolí, své bývalé socialistické satelity považuje za vlastní zájmové území. Nic nového!

Proč Vy to dáváte do souvislosti s rizikovým útvarem CTHH MV? Máte dojem, že tohoto útvaru lze snadno zneužít. Samozřejmě! Zatím se tak neděje.

Váš článek navíc vnímám jako projev Vaší neodpovědnosti vůči potenciální hrozbě Ruska. Ano, je této neodpovědnosti plný náš internetový prostor. Z jedné strany není třeba se bát, protože Rusko není ekonomicky tak silné, aby mohlo začít třetí světovou válku. Ale Hitler to o svojí zemi také pominul. A ruští generálové jsou nadržení! Proto bychom měli mít obranu proti ruské agresi přepravenou. Ale nemáme!

Váš požadavek transparentnosti tajných služeb pro každého občana asi nebude realistický, že? To nejde. Na to máme utajený prostor s kontrolou Parlamentu.

:-)

2 12
možnosti
Foto

Chcete, aby Ústav, založený Propagandou, pracoval proti vlastní matce ? Chcete aby propaganda kontrolovala samu sebe ? Víze kolik za to ty lidi berou ? Když už to tolik stojí, chci být efektivně zmanipulován. Jinak by to byly vyhozené peníze Rv

2 10
možnosti
VK

Tohle tu napíše čtenář a šiřitel mouder Sputniku.;-D

9 4
možnosti
VK

Frau Holota, u té zprávy o ovlivnění voleb například I dnes výslovně uvedla zdroj a v článku opakovaně uvedla, že se jedná o neoficiální informaci, která není ověřená z jiných zdrojů. Když to demagogicky s odstupem času podáte takto, vypadá to jinak. Na vás je třeba toho úřadu jako sůl.

5 12
možnosti
Foto

Článek je o prezentaci v našich mediích návštěvy Savčenkpové u nás a co kde tato osoba skutečně(!) pronesla.O tanečcích a mlžení tajných služeb ohledně voleb jde o ,,cosi" jiného;-D

4 2
možnosti
Foto

J76a81k85u41b 84R22o89t88h

14. 1. 2017 6:12

"nebezpečí Ruska směrem k naší republice" potvrzeno je. Každoroční zprávou tajných služeb. Na to nepotřebujete CTHH, která ostatně, což vy samozřejmě dobře víte, je zde kvůli něčemu úplně jinému.;-O

9 8
možnosti
Foto

Ano. Kvůli volebnímu roku:-P

6 2
možnosti
Foto

Kdo sledoval celý(!) rozhovor se Savčenkovou na ČT 24, ví, že mnohé je zcela jinak. Lze si jej přehrát na arch. ČT24. Doporučuji vskutku celý! Včetně dotazů diváků. Ač se ČT snažila, a velmi, vč. vkládání ,,vhodných" materiálů (NAPŘ. Pussy R., CHODORKOSKIJ, atp.;-D), vše vyznívá poněkud jinak, než bylo i je ,,leckde" prezentováno!:-P

3 2
možnosti
JH

pak je to tedy ta dezinformace, nemýlím-li se :-)

4 2
možnosti
KK

Když použiji praktický slovník establishmentu, pak tu jakási Savčenková šíří nenávist.

10 2
možnosti
Foto

Nikoli Savčenková. Pokud jste sledoval rozhovotr s ní na ČT 24, včetně jejích odpovědí na dotazy diváků, možná byste mohl mít jiný názor;-) Tedy Váš, osobní, nikoli jakéhosi esthablishmentu, že;-) Že nekonvenuje s tím, co je u nás ofic. hlásáno, to je pravda;-)

2 1
možnosti