Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I27v19a29n 34M54i71n49á38ř

11. 3. 2017 14:29

S Polskem bychom měli být solidární. Naše současné i historické vztahy - byly vždy přátelské a bezkonfliktní. Jedině s V4 nás EU může brát vážně !

13 0
možnosti
JV

Nikdy nebyly. Od roku 1918. Pšonci tady při obou okupacích byli dříve než Němci a Sověti.

1 0
možnosti
Foto

Situace v Poslu by byla snadno řešitelná, tvůrce konspiračních teorií ze strany Právo a Spravedlnost, Kaczynsky, by mohl být zbaven svéprávnosti. Ta strana dělá tolik naschválů nejen svému lidu, ale i EU, USA a celému světu, jen aby si dokázali, jak jsou důležití. Každopádně je s jejick vládou nespokojena velká část polské veřejnosti, a pod téhou masivních demonstrací musí nakonec vždy stáhnout své kontroverzní zákony.. Omezuje se tam svoboda slova, tisku, stejně jako nezávislé soudnictví. Myslím, že budou v příštích volbách po právu smeteni a Poslko bude zase klidným státem EU.

4 5
možnosti
JD

J31a36n 85D75v43o59r26a69k

11. 3. 2017 11:40

Vy jste asi nepochopil , že tato strana vyhrála demokratické volby s velkou převahou. Proto Vaše úvaha že "s jejich vládou je nespokojena velká část veřejnosti" je jen sdělení našich mainstreamových médií.

13 1
možnosti
JC

A neměli by toto číst třeba Juncker, Merkelová nebo Holland?

3 0
možnosti
JC

O lidských právech slyšíme denně a co takhle nějaká ta lidská povinnost, nebyla by?

8 0
možnosti
BH

Jourová, Jourová .... Počkejte, už si vzpomínám. To je ta, co neumí cizí jazyky?

3 0
možnosti
JD

Poláci ji co nevidět sejmou cha cha,je až neuvěřitelné co udělaji peníze a moc z člověka,nejen Poláci ale i My ,Maďarsko a jini co nechtěji migranty...měli by všichni vysoupit z EU a byl by klid

3 1
možnosti
GK

tak proc nevystoupite? 8-o kazdej o tom jen zvani a skutek utek

1 1
možnosti
JR

J62a89n 16R21á89ž

9. 3. 2017 0:41

Nevím, kde bere ta nikým nevolená úřednice drzost subjektivně hodnotit rozhodnutí voleného orgánu členské země EU a vyhrožovat jí sankcemi, o kterých nemá právo rozhodovat ani ona , ani Evropská komise, jejíž je z vůle českého ministra financí členkou.

10 1
možnosti
TT

Jednou z těch nejzákladnějších evropských hodnot je jednoznačně islám.

5 0
možnosti
JP

Soudružka Jourová to trošku přehnala Poláci to je jiný kafe než Česko - tohle sdělit Sobotkovi tak mění textil a maže se klanět do Brusele tomu knihovníkovi .

19 0
možnosti
Foto

Knihkupec už v Bruselu není

2 0
možnosti
MK

R^R^ Napadla mně hříšná myšlenka, tedy bez znalosti právního pozadí.

Co když dojde ke krácení a Polsko o to dá do společné pokladny méně a zrealizuje připravené projekty, na které byly dotace určeny?! a zdůvodnění je jednoduché: ztráty z nerealizace.

6 0
možnosti
MK

P.S.

Přijdou z EU další sankce, Polsko přestane platit vůbec a.... Není to cesta, jak bez referenda z EU odejít?!!

11 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.