Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J31a67n 25S82o65u96č66e52k

8. 3. 2017 13:54

Inu za ty prachy půjde komisařka proti komukoli. Kdo jednou přičichne k bruselským požitkům, ten si svoji židli bude bránit zuby nehty. Všechny ty řeči o nutnosti stále větší integrace znamenají jen postupné odevzdávání všech pravomocí bruselským úředníkům. Bohužel momentálně máme takovou vládu, že se za Polsko nepostaví a bude se stále hrbit před komisaři z Bruselu.

19 1
možnosti
ZB

Nikdo žádné peníze Polsku nesebere,jen je tu možnost,že žádné nedostanou.To je dost velký a zásadní rozdíl...

3 2
možnosti
Foto

To, ale v žádném případě žádný rozdíl není. Nedají, bude mít tedy méně, že?

5 1
možnosti
LM

L90a50ď87a 61M26u23r63i

8. 3. 2017 12:44

JHAK NEOMALENÉ OD SOUDRUŽKY!!! VÝHRUŽKY, A VMĚŠOVÁNÍ SE DO VNITŘNÍ POLITIKY STÁTU!!!!!!;-O

10 1
možnosti
Foto

Až na to, že ten stát tam vlezl...

0 0
možnosti
Foto

Nechci tu věc rozebírat, ale základní zásadou komisaře EU je to, že nekope za svůj stát, za jeho sousedy a přátele, ale za EU.

Což tedy, Věra Jourová, asi dělá dobře, ať se nám to líbí nebo nelíbí.

6 4
možnosti
JH

to dělá dobře, poslušná svazačka, taková zapálená :-)

2 1
možnosti
JM

Vůbec nechápu, kde bere ta Jourová tu drzost Polákům něco takového říct. Je to do nebe volající a měla by okamžitě rezignovat.

20 1
možnosti
JS

Kdo chce s vlky býti musi s nimi výti . Jourová je Kalvoda v sukních i když to někomu připadá že to nemá souvislost tak když Kalvodu sestřelili začal se mstít Česku na mezinárodním poli což teď dělá Jourová svými výroky o toleranci přistěhovalcům.

9 1
možnosti
PB

.... tech pár měsíců vazby za rozkrádání eufondů (neprokázáno!) se na ni neskutečně podepsalo!,- ale vono, když sa to veme kolem dokola,- ukažte mi v tem Bruselu někeho normálníhoVEU?!?

18 1
možnosti
VT

Uhodíme hřebíček na hlavičku - je odvolatelná ?[>-]

5 0
možnosti
MS

Na Věru Jourovou je potřeba se ovšem dívat ne jako na zástupkyni ČR, ale Evropské unie. Pokud chce být komisařkou EK, musí výt s vlky, nebo z funkce odejít. Vyčítat ji její postup je stejně naivní, jako když Poláci vyčítají Tuskovi, že ve funkci předsedy Evropské rady nehájí zájmy Polska. On přece nebyl zvolen do této funkce proto, aby hájil zájmy Polska. Stejně tak nebyla Jourová zvolena komisařkou proto, aby hájila zájmy Visegradské čtyřky. Důležité bude, jak se k věci postaví ČR a ne, co říká nějaká komisařka.

5 2
možnosti
VT

Omlouvám se, nemohu nezareagovat. Ať sedí Čech, Polák, kdokoli, v jakékoli pozici, jistě, opakuji - JISTĚ - by měl hájit především zájmy své země, a nebo tam neměl lézt. Nevím, nepamatuji se a nesledoval jsme, za jaké sliby byla Jourová komisařkou zvolená, ale měla by být taky možnost ji bleskově odvolat...[>-]

12 2
možnosti
VJ

Poslední křeče. Už nasadili i Jourovou.

18 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.