Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pokud vyjde projekt dvojrychlostní Evropy a bude platit dříve navrhovaný návrh,zustána Česko jako jediné ve společnosti silných evropských ekonomik a země,které umí brát z EU jen peníze a dělat problémy zustanou mimo.Polsko,Slovensko,Madarsko si mohou hrát na vlastenecké státy,ve stylu jeden vudce,jeden národ.Ovšem pouze za svoje peníze.Zustat ve společnosti nacionalistických holých zadku,by bylo asi to nejhorší co by nás mohlo potkat...

3 23
možnosti
VJ

Jak by mohl vyjít? Cílem je dvourychlostní a už zadání je pro vícerychlostní, různěrychlostní, mnohorychlostní, navšechnystranyrychlostní unii.

Ostatně, víte, jaké vývojové stadium bude následovat po barevném televizoru? No přece dvoubarevný, to dá rozum.

3 0
možnosti
MN

"Základní práva jsou daná pro všechny a musí být respektována všemi. Nemůžeme být naivní při jednání s těmi, kteří zneužívají zásady ochrany základních práv. Každý, kdo se rozhodne žít v Evropě musí přijmout základní hodnoty. To zahrnuje právní stát, jakož i rovnost mužů a žen a zákaz diskriminace náboženských a jiných menšin. Lidé, kteří nejsou ochotni respektovat nejen daný zákon, ale náš demokratický způsob života, by neměli žít v Evropě."

No, s tím nelze než souhlasit, zní to výborně, jen si paní Jourová asi spletla adresáty.

Tohle by se měl naučit nazpaměť jako první krok každý imigrant-připrchlík, který se cpe do Evropy, a obzvláště ten, který nerespektuje zákony, zneužívá zásady ochrany základních práv, považuje evropské ženy za chodící maso a islámské "náboženství" za jediné akceptovatelné.

Mimochodem, uvědomuje si Babiš jakou pokryteckou hadici si to hřeje na prsou v hnutí ANO?

47 1
možnosti

J79a85k33u38b 15Š23o91l72c

8. 3. 2017 7:50

Babiš to má posichrované na všechny strany. Doma velký národovec, v evropském parlamentu samí eurohujerové.

14 0
možnosti
LC

Tak nějak mám pocit, že paní Jourová neví, že Polsko není Česko a to nejen z hlediska rozlohy a počtu obyvatel.

20 1
možnosti
IM
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.