Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

OMG, vždyt ten kostel někomu patří. A majitel těch fašisty napadených dal s úklidem souhlas.

0 0
možnosti
JH

Fašisty napadených? OMG

0 0
možnosti
ZH

Bojovat proti nenávisti zesměšňováním, bagatelizací a pohrdáním? To je směšné. Vám nelze věřit ani slovo.

1 12
možnosti
LO

Zesměšňování čeho? Pohrdání kým? Ani nečekám odpověď

6 0
možnosti

"Smrt HateFree" byl útok na tu část smetánky, která se tehdy ozvala. Nápisy na pravoslavném kostele útočí na jiné. Křesťanství se nenosí, natož pravoslavné, de facto ruské, tj. nacionalistické. Teďky máme nové náboženství, a to je - jako ve všech dobách - posvátné, a kdo ho pohaní, bude ztrestán.

14 0
možnosti
Foto

Jakákoliv náboženská nevraživost je scestná. Musíme se vrátit zpět na konec roku 1989, kdy jsme věřili, že nestává doba porozumění. Dost jakýchkoliv nenávistí.

Ten nápis v azbuce je evidentně dílem imigranta. Je potřeba ještě dříve, než bude pozdě monitorovat, co se děje pod zatím poklidnou koexistencí mezi většinovou společností a imigranty. Od čeho máme tajné služby. Je třeba vyšetřit jakékoliv zárodky budoucích problémů. Střízlivě - bez emocí.

14 0
možnosti
Foto

oprava: nastává doba porozumění...

0 0
možnosti
AM

Oficiální válka?

Tak určitě...

0 1
možnosti
MR

jaký je mezi tím rozdíl? Nebetyčný, tohle bude zapomenuto, bude se diskutovat tak na blogu, mainsteram bude mlcet, je to jen obyčejé grafitti, a pokud by z toho lidé dělali aféru, tak se řekne že za tím je Rusko nebo jeho špioni. Je to tam přece azbukou

19 0
možnosti
MK

R^R^ Dobře ukázáno na pokrytectví sluníček; jen drobný doplněk: ta polonáboženská válka mezi muslimy a ateisty je v Evropě snad ještě větší. Zatím jdou útoky jen z jedné strany; upřímně: nepřeji muslimům, až se větší část majority naprdne. Nebudou stačit utíkat a nepomůže ani stanné právo. Faktem bude, že budou umírat i nevinní. Snad jen to živočišné tušení Bruselu takových konců vede ty panáky ke snaze lidi odzbrojit.

Stále tomu mohou vlády zabránit, když dají všem známé noty na stůl a rozhodnou.

24 2
možnosti
VK

Dobře to ukazuje akorát na jednoduchost uvažování autorky a jí podobných. Jaký je rozdíl mezi vámi a hate free? Jste stejní, jen opačné póly.:-P;-D

1 14
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.