Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J12a94n 71H47r21u27b77e16š

5. 5. 2017 10:42

Mám vůči Zemanovi tisíc a jednu výhradu, také jsem ale v tomto případě pevně přesvědčen, že tím, kdo se zachoval jako exemplární pitomec a nadto hulvát, byl premiér Sobotka. Zeman trpělivě vyslechl to jeho zoufalé žvanění, pak krátce shrnul to, co Sobotka jen pár minut předtím sám do kamer prohlásil o tom, že demisi podá za 14 dnů, řekl, že pak už ale nebude tento ceremoniál opakovat (a demisi pak tedy přijme písemně), že ukončuje tiskovou konferenci a je připraven pokračovat schůzkou a diskusí s premiérem. Nenásledovat prezidenta k rozhovorům a místo toho zůstat u mikrofonu a pokračovat v tiskové konferenci (svolané kanceláří prezidenta a prezidentem ukončené), to považuji za trapné. Sobotka nejspíš skońčí v hlubinách zapomnění a stýskat se mi po něm určitě nebude.

24 11
možnosti
Foto

M17a18r49t24i47n 90Š93i52k

5. 5. 2017 10:11

Vaše dojmy už známe a teď fakta. Sobotka se Zemanem jednal o odvolání Babiše. Přečtěte si o tom v Respektu. Ten mu řekl, že odvolání Babiše nepodepíše . Sobotka následně ohlásil demisi vlády. Zemanovi právníci začali nenápadně trousit, že by mohlo jít jen o demisi premiéra a ne celé vlády. Ústavní právníci se tomu ale vesměs vysmáli. Aby Sobotka zabránil opravdové ústavní krizi (mohlo to skončit u Ústavního soudu), změnil termín demise na 20.5. a vyžádal si jednání na Hradě. Tam mu ale uchystali ceremonii, jakoby demisi podával ten den. Minimálně od rána 7:00 přitom oficiálně věděli, že takový akt neproběhne. Což ve své řeči potvrdil i prezident! Neoficiálně měla kancelář prezidenta informace už předchozí večer. Prezident buran máchal hůlkou jako na kajaku a odešel uprostřed řeči premiéra. Co dodat? Nezbývá než vám gratulovat, že jste si našla svého oblíbence, slušného člověk s vytříbeným chováním.Rv

36 13
možnosti
JB

co to meleš za nesmysly.

3 11
možnosti
Foto

I53v41a38n 28M67a63r31e29k

5. 5. 2017 9:59

Naprostý souhlas a karma p.HolotováR^[>-] . . . . . . Pan premiér si svým neustálým spekulováním sám "naběhl na vidle" Rv

18 20
možnosti
PS

Souhlas. Máte moje sympatie, když uvádíte "pan premiér". Fakticky jde o nešťastnou osobu, za níž jsou vidět jaké výsledky jeho práce? Skutky přesvědčují, že? Nesoudím, jen konstatuji fakta. Asi jako stát máme smůlu na muže, kteří by nás zavedli na výsluní. Třeba takové, jaké měli naši předkové před rokem 1938. I když i tehdy vlády padaly, ale firmy, tedy průmysl jel naplno, až se z něho kouřilo. Ale ten kouř bohužel vadil našim tzv. "spojencům", kteří nás hodili přes palubu. A tak jsme jim vyklidili světové trhy, naše měna s příchodem "zachránce" Hitlera změnila kurz a další negativa pro náš národ. Počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se napálit nenecháme...R^

1 1
možnosti
RS

Koukám, že schopnost překrucování mají Zemanovci shodnou s jejich modlou.

22 9
možnosti
VH

1. Zeman . n e n í . zaměstnavatelem premiéra! Už zde srovnání výrazně skřípe (Mrzí mě, že nechápete, že zaměstnavatelem obou jste Vy.)

2. Nejsem si jist, že mě slušný zaměstnavatel vyrazil, pokud bych s ním chtěl projednat podmínky výpovědi (či setrvání).

3. (a zejména) - Nevěřím, že by se našel blbec, který by předstíral, že mu tu výpověď nesu, pokud jsem avizoval opak.

38 8
možnosti
ZB

Dost mě udivuje,že se najde dost tupcu,kteří jsou ochotni tvrtit,že Zeman je šef,který zaměstnává všechny ostatní.Jak píšete,zaměstnavatelé Zemana jsou občané a já doufám,že ho ve volbách vyhodí.Já osobně bych nezaměstnával arogantního mstivého burana,který si o sobě myslí,že je víc než všichni ostatní...

17 5
možnosti
ZB

Jen "vlastenec" a fanatický volič Zemana rád přehlédne fakt,že to bylo přesně opačně.Ostudně se choval mstivý stařec,který využil tuto přiležitost,aby se dost dětinsky pomstil...osobní nenávist do politiky nepatří,stejně jako dětinské hraní na vladaře,co o všem rohoduje.Zeman a jeho voličský fand klub od začátku nechápou jednoduchou věc.Ten kdo bydlí na Hradě se nestává králem....

23 13
možnosti
VH

S jedním nesouhlasím: osobní sympatie či antipatie jsou nedílnou součástí našich vztahů a našeho jednání. Ovšem slušný a rozumný člověk je nevystavuje na odiv.

3 0
možnosti
JAN

Jen malinko opožděný jedinec si nevšimne, že MZ je čítanková ukázka nezdvořáka. Sic mi ČSSD /a nejen Sobotkova/ nepřipadá právě "pokroková". Máte slušný smysl pro humor, děkuji;-D

17 2
možnosti
Foto

prezident má být moudrý a nad věcí, a ne mstivý ješita.

32 5
možnosti
JS

to mávání holí a tykání je protokol? 8-o

30 8
možnosti
Foto

J32a84n 93D94e20r12k82a

6. 5. 2017 15:43

Asi tak. Je úplně fuk jak dlouho si ti dva týkají. Je to prezident a premiér České republiky. Chovají se v hospodě u stolu. Že by Zeman zachoval dekorum ho ani nenapadlo.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli váš postoj vyplývá z vašeho nadšení Zemanem nebo špatné informovanosti, ale hodnocení reálné situace je naprosto špatné.

Sobotka neavizoval jednoznačné donesení demise, to se pletete a Zeman se zachoval jako křupan z vidlákova.

Ne, že by si to Sobotka jinde a jinak nezasloužil, ale tohle bylo nejnevhodnější prostředí a nejméně vhodná příležitost.

Ačkoliv: máme na hradě samolibého alkoholika, kterého nepochybně i vy jste volila.

28 6
možnosti
Foto

Zeman byl jen součástí Sobotkovi hry a trošku mu pomohl v převzetí iniciativy. Teď bude Sobotka ten otloukánek a najde si svoje fanoušky, kteří mu to budou baštit i s navijákem.

4 7
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.