Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Ale no tak... v jednom textu zároveň uznáte že Zeman Sobotku cílevědomě trápil a zároveň hrajete hru na "protokolární správnost"? (mimochodem, jaktože takovým věcem zničehož nic rozumí tolik lidí, krucinál?)

Neprotiřečí si to trochu?

5 0
možnosti
Foto

Sobotka si hraje na demisi, tak proč si prezident nemůže hrát na přijetí demise?

21 3
možnosti
Foto

Už 3.3 v 7 hodin ráno idnes přinesla zprávu, že Sobotka hodlá podat demisi až v polovině května.,

2 5
možnosti
Foto

Idnes není oficiální informační kanál mezi premiérem a prezidentem.

12 1
možnosti
PV

Přečetl jsem první větu a dál nečtu. Prezident není Premierův zaměstnavatel. Takže spekulace.

6 8
možnosti
JH

jste se nějak vyplašil, ale je to jen příměr, nikdo neříká, že je zaměstnanec, proboha

8 3
možnosti
JA

Ono to tak nějak bylo. Prezident si v tomto divadelním kuse s chutí zahrál, ale za to jak to bylo trapné divadlo může jednoznačně premiér. Působí čím dál bezradněji a zmateněji. Jeho spolustraníci by mu měli koupit jízdenku do Bruselu, posadit ho do autobusu se sendvičem a limonádou v batůžku. Zavolat bruselským ať ho někdo přijde na nádraží vyzvednout a dovede do jeho lavice v evropském parlamentu. Myslím, že k tomu směřuje už dlouho, ale jak se tak na něj dívám, tak mu daly zabrat události posledních dnů, že už to sám asi ani nezvládne. Demisi může poslat odtamtud. Tam mu bude dobře, tam už se jich ztratilo :-).

39 7
možnosti
PN

P17e16t37r 15N14ě46m10e92c

4. 5. 2017 23:13

Pokud nekoho cekáte na odpolední čaj a on vam rano vzkáže, že na caj neprijde, ale že prijde na kafe, tak mu stejně dáte čaj?

1 1
možnosti
JH

když ho budu chtít naštvat, tak ano a ještě mu řeknu, že kafe nemám :-)

4 2
možnosti
Foto

J56a49n 67P86e22c15h73a

4. 5. 2017 23:04

Víte, ono to není tak jednoduché, jak píšete v úvodu - že by prezident byl zaměstnavatelem premiéra, on není de facto ani jeho nadřízený. A kromě toho v politice se někdy věci vyvíjejí každou hodinou a kdyby Hrad chtěl, tak by hravě dokázal na zprávu ze 7:00, kdy podle pana prezidenta ještě všichni lidé spí, zareagovat a ceremonii zrušit.

23 2
možnosti
JH

Já to,tak nemyslím a vím, asi to tak vyznívám ale je to jen příměr. A proč by to Zeman dělal? Jasně mu řekl, že vytvořil krizi

3 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.