Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je tedy opravdu objevný spisek a těch zaručených a ověřených informací. Jéje.

Samozřejmě, každý, kdo projeví nespokojenost je zmanipulovaný hlupák neschopný samostatné existence.

15 15
možnosti
JB

J38a75n 38B74u50r45d28a

15. 5. 2017 18:11

Minulou středu mi na Svoboďáku přišlo, že projevy mohly být lepší, že byly až moc vyhraněné, a že lidé tleskali spíše na těch slabších místech. Po přečtení tohoto veledíla jsem rád, že jsem tam byl.

9 7
možnosti
VM

V televizi ukázali nedávno nezávislou organizátorku pražských demonstrací proti Babišovi a Zemanovi. Bylo tam řečeno že tyto akce budou pokračovat dokud Babiš a prezident neodstoupí. Co si ta nezávisle-závislá slepice myslí, že ona bude odvolávat prezidenta který vzešel ze svobodných voleb? Začínám mít té pseudodemokracie plné zuby..

21 14
možnosti
JB

J20a70n 37B15u85r82d10a

15. 5. 2017 18:06

Jo, jo, stará dobrá logika bianko šeku; ta se vždycky hodí.

0 2
možnosti
Foto

Vy jste byl vždycky oddaný fanda lumpáren, stoupenec Sobotky a Kalouska a v takové demonstraci budete mezi svými.

12 15
možnosti
MB

Jistě, Drahoš se potřebuje také zviditelnit a získávat příznivce pro umístění amerických vojenských základen na našem území. Kolaborantů na demonstracích na Václaváku sežene hodně.

13 6
možnosti
Foto

Mám jen jediné přání, aby ke konci roku zmizeli z politiky páni Sobotka, Chovanec, Zaorálek a potom, aby se náš hradní pán vrátil na Vysočinu, ale demonstrace s mluvčí Štěpánovou tomu určitě nepřispívají!!

10 3
možnosti
MB

Proč by se hradní pán měl vracet na Vysočinu? Snad mu bude sloužit zdraví a pár křiklounů mu jistě náladu nepokazí, když bude mít za sebou většinou národa. Bohužel, ta je dost pasivní.

13 5
možnosti
VK

No bať autorko. Pokud mítink nepořádá cestovní agentura Mynář tour Osvětimany, tak to nejni ono. Kam se hrabe nějaká vrchní sluníčkářka.;-D

Otázka na okraj, když se podíváte do zrcadla, vážíte si sama sebe? Po tom co jste napsala pochybuji. Pokud ano, nejste již schopná reflexe.

27 17
možnosti
JH

Pane Kopřivo, od Vás, i kdybych napsala kus pravdy, jakože jsem ji napsala, i když se mnou nemusí každý se vším souhlasit, tak nic jiného, než rýpání v diskuzi, ani nečekám :-)

14 6
možnosti
JL

Nechystám. Demonstrace jsou většinou na nic. řešením jsou volby.

12 0
možnosti
MB

Ale volbami se TOP, ODS a ČSSD nedostanou k moci. Tak je potřeba vytvářet pouliční teror. Zatím je to bez násilí. Zatím.

10 6
možnosti
Foto

Bravo, jako bych četl Rudé právo....

Proč? Proto!

31 14
možnosti
SB

Máte naprostou pravdu. Jsou to řízené manipulace. V demokracii rozhodují volby a ne demonstrace.

16 12
možnosti
Foto

Rozšířeným omylem je, že demokracie znamená jít jednou za x let k volbám a pak držet hubu a krok. Jenže to je naopak znak autoritářského režimu. Protesty, shromáždění, iniciativy atp. prostě k demokracii patří. Pokud máte argumenty, podporovatele, důkazy, můžete si svolat demonstraci proti demonstraci a snažit se peticí prosadit svůj názor. Pokud ho podle vašich představ nebude vámi zvolená politická reprezentace prosazovat, můžete v příštích volbách zvolit jinou, ale do té doby opravdu mlčet nemusíte, můžete se pokoušet ovlivňovat třeba jiné politiky, organizace a osoby, které s tím podle vás něco dělat mohou. Veškeré demonstrace a projevy však samozřejmě musí být v mezích zákona, čili shromáždění musíte ohlásit, musíte zajistit, aby na něm nikdo nešířil myšlenky směřující k potlačení práv jednotlivce nebo skupiny atd atd.

TO JE DEMOKRACIE!!!

18 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.