Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H21a24n61a 63V50l77k71o21v55á

15. 5. 2017 15:58

Zase konspirační teorie.... I když osobně považuji demonstrace za zbytečné a důležitější jít k volbám, tyhle sci-fi scénáře mne vždy spolehlivě pobaví.

15 4
možnosti
MD

Nedavno davali dobrou konspiracni teorii na Prima ZOOM. Mravenci ve svem hnizde 'pestovali' bakterie a zajistovali rust plisni. Jedny na rozklad a premenu latek a druhe jako antibiotika pro svoji mladou generaci..

3 2
možnosti
Foto

Už to, že se těch dvou zastáváte vy, svědčí o tom, že by měli skončit. :-/

23 11
možnosti
MD

Zase zena. A zase myslenkove paradne. Ale svolavate takto demonstraci 'urcitych' proti sobe.

6 2
možnosti
JH

Jsem zvyklá, pane Dvořáčku :-), děkuji

0 0
možnosti
JA

Dobrý den, nedokážu posoudit zda jsou v pozadí lidé, které uvádíte, ale co se týče důvodů a příčin vyvolání této "krize" tradičními politickými stranami, je dle mého názoru vaše analýza naprosto přesná. R^

17 6
možnosti
Foto

Za co vlastně demonstranti bojují ? No bojují za to, že lidé jako Babiš nemají v politice co dělat a za to, že prezident Zeman je osoba, která dělá naší zemi jenom ostudu. Je to tak jedoduché. Na druhou stranu by se měli někteří lidé zamyslet nad tím, koho ve forměBabiše podporují.RvRvRv

30 10
možnosti
JH

když řeknu a) - nechci Babiše a Zemana, musím říct b) - koho vlastně chci.

Jinak jsem za idiota, za loutku bez názoru. Vypadá to, že dotyční (demonstranti i organizátoři) podporují Sobotku, Kalouska a ostatní "nejčistší" z tohoto falešného ansámblu.

1 3
možnosti
MK

No, myslím, že fakta jste popsala celkem přesně a pro mě je to o důvod víc tuto demonstraci podpořit. Protože alternativa pro to, čeho se bojíte a před čím varujete, je koalice ANO, KSČM a Japonce, což mi společně s prezidenstvím Miloše Zemana dává výsledek středoevropského Turkmenistánu a toho se bojím zase já a svým dětem bych jej nepřál. Já chci zůstat na západě.

33 10
možnosti
JS

To vám Zeman za tyhle bláboly platí, nebo jste tak slepá?

22 11
možnosti
Foto

J67a26k86u87b 15R98o26t77h

15. 5. 2017 15:37

Takže - a) demonstrace připravuje slušný chlap (to o podpoře PS z jeho strany je lež) a slušná ženská, díky za profil; b) vše je "prý" vyvolané nějakou megakauzou, o které slyšeli jen podivní lidé na podivných webech. Srandy pytel. ;-D;-D;-D

19 6
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.