Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já nevím. Tady se pořádají mediální hony na tzv. šmejdy, kteří využívají lidí mdlého rozumu aby je nalákali na vidinu nějakého pozlátka zdarma a tady toho šmejda dokonce vítají členové vlády a vyznamenávaj jej medailemi. Dává to někomu smysl?

2 0
možnosti

..... jóóó, zacinká sa zlaťákama a všecko má naráz inačí kontury,- vono to není enem vo Sobotkovi a socanech,- na takovou pobídku by skočili aj jiní frajeři (a po nás potopaVEU!)

2 0
možnosti

Žijeme v docela zvláštní zemi. Přes všechny peripetie je homogenní, bezpečná a žít se i docela dá. Máme sklony k národním sportům - Cikány již začleňujeme cca 600 let - asi nejnákladnější - nejbizardnější projekt. Stálé chutě cosi vyprodávat - jednou na východ - pak na západ - pak objevena i Čína ! Jsou mánie i lákat - cokoliv postavte, gumárnu - vaše investice vyrovnáme prázdinanmi a úlevami - OSVČ zničíme - pracovní síly už nemáme, někde se seženou a srando mzda bude vítána ... Pak zase šílený objev - ročně 300 miliard Kč putuje jinam ! Hrůza, postavíme na tom volební program ! Uprchlíky samozřejmě nebrat ! - Roční dotace 60 miliard Kč - naopak brát ! Svou uýmností i tak dokážeme uvést státní rozpočet do dluhu ! Zvláštní poměry - Jaký to rozdíl od onoho ctnostného výkřiku z krypty ! "Jsme Češi - nikdy se nevzdáme" ... ! :-)

5 1
možnosti

J66i83r26i 13B60o91r

8. 6. 2017 10:59

Souhlas, jen bych dodal že mám dojem,že se tak chováme už 200 let.Viz Češi v Rakousko-Uhersku. Máme pocit, že jsme pupuk světa. Radit umíme každému,všichni jsou pro nás pitomci.

0 1
možnosti

Paní Jiřino, líp bych to nenapsal! Vystihla jste přesně jádro pudla, jistě jste si z dětství dobře zapamatovala průpovídku - Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají. Díky a vše OK!

11 0
možnosti

V ramci t.zv "quantitative easing" tiskne ECB ilegalne mesicne miliardy Eur a dava je do obehu tim, ze vykupuje dluhopisy zemi stojicich na pokraji bankrotu (Recko, Italie...). To jsou ty penize, ktere priveze pan Juncker. Mimochodem kdysi jiz vysetrovany za financni machinace v danovem raji, Lucembursku, kde byl finamzministrem.

10 0
možnosti

Jak říká klasik, žádný oběd není zadarmo. Ví to i pan Sobotka. Přesto se touto poučkou neřídí. Má silnější motivaci vyjádřenou slovy "bližší košile než kabát".

3 0
možnosti

R^R^ Rád bych ho "přivítal", ale bohužel jedeme ven.

2 0
možnosti

:-( škoda, obávám se, že zítra po ránu bude opravdu málo lidí moci stát celý den na Žofíně, chtělo by to vejprask!

4 0
možnosti

Vypadá to,

že jste moc pěkně odhadla o co jde.

Výprask pro Babiše se v parlamentu EU se moc nepovedl, tak snad ty penízky přinesou ČSSD a KDU-ČSL nějaké ty volební preference.

Karma!

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS