Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Pan akademik mě zaujal zejména tím, že nosí ty falešný brejličky...

...ale mám nějak obavy, že toho falešnýho u něj bude asi víc, než jen ty brýle.

11 4
možnosti
VPS

Ale paní se neptala na Zemanovo členství, ptala se na Drahošovo, ne?

3 1
možnosti
MP

Římský klub v 70. letech zaštítil práce, které se někdy s odstupem času jeví jako přehnaně alarmistické ( Meze růstu ). Podnítili tehdy mj. zájem o tzv. zelenou revoluci ( šlechtění odolných obilnin pro třetí svět ) , vývoj selektivních pesticidů, jadernou energetiku, ochranu před nadměrným mořským rybolovem. U nás z nich vycházela generace ekologů Moldana, Dejmala, Vavrouška či popularizátora Velka.

Pokud nedodáte nějaké poznatky, jak tento think-tank strašlivé kukle pije, nedivte se, že jste pro většinu komentujících za exota.

1 2
možnosti
VK

- v roce 1986 nechal svítit ve sklepě!

- v obchodě na váze nadzvedává zeleninu!

- posmrkaný kapesník používá ještě jednou!

- Drahoš nikdy předsvědčivě nevysvětlil, co dělal v době atentátu na Kennedyho!

- Drahoš jezdí na eskalátoru bez držení!

A hlavně nikdy přesvědčivě nevysvětlil, co dělal v době atentátu na Kennedyho! Konspirační čepec nasadit!;-D

15 5
možnosti
JH

Už to začíná. To bude pernejch 12 dní.

6 1
možnosti
JH

nezačíná, to už jsem psala o dost dřív :-)

3 3
možnosti
PD

"Každý, kdo věří v celosvětové spiknutí iluminátů, kteří ze zákulisí řídí celý svět, se očividně nikdy nepokoušel zorganizovat školní výlet."

10 4
možnosti
JH

Školních výletů jako organizátorka mám za sebou několik, nikdo tu o spiknutí iluminátů nepíše, ale to, že myšlenky a zájmy určitých vlivových skupin světem hýbají, je věc nezpochybnitelná!

4 3
možnosti
JM

J96i93ř19í 60M55a26l30í11k

14. 1. 2018 18:42

Římský klub druhdy zveřejnil Meze růstu a Překročení mezí. Dodnes to jsou pilíře celosvětového ekologického hnutí - i proti korporacím. Pokud je Drahoš členem této skvělé organizace, pak nezbývá než potlesk a o další velký bod pro jeho zvolení.

4 8
možnosti
TP

;-D;-D;-D Římským klubem se nechlubil ani Václav Havel, ač byl také členem.8-o

5 1
možnosti
JH

Toto nemá s tím, co píši nic společného, že je pan Drahoš členem České asociace ŘK je ověřitelný fakt!

2 3
možnosti
SS

A co ocet, mate koupeny ? A alu folie, ty jsou take dulezite !

4 2
možnosti
JH

jste evidentně ještě hodně nevyzrálá

1 3
možnosti
PD

Tušíte, kdo jsou Koch Brothers?

Jsou to miliardáři s majetkem 10x větším než má Soros, kterého vy považujete za čiročiré zlo, které se snaží nastolil Nový světový řád.

Kochovci si pár let dozadu "koupili" Republikánskou stranu v USA. Tu stranu, která tam nyní řádí, likviduje střední vrstvu a vhání zemi do konfliktů s Iránem a Severní Koreou, tu stranu, která chce lidem sebrat zdravotní pojištění a v podstatě vytunelovat systém nouzové péče Medicare/Medicaid. Tu stranu, která na post prezidenta USA dosadila Donalda Trumpa, kterého tak velmi obdivuje Miloš Zeman, zjevně váš idol.

Není trochu podezřelé, že někdo, kdo má desetkrát menší majetek než ti, kdo si tak tak dokázali koupit Republikánskou stranu v USA, by dokázal ovládat celý svět?

1 1
možnosti
JH

Neznám dokonale vztahy a hiearchii těchto rodin. Je to možné. ˇV České asociaci ŘK prostě Drahoš je, možná není členem přímo ŘK a proto se ho na to ptám, opakuji, členem naší národní asociace ŘK je!

5 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.