Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I54v84a83n 94M80a68r15e95k

14. 2. 2018 18:30

Velká karma p.Holotová R^ [>-]

3 0
možnosti
FS

A jeje, další z četné skupiny 4. cenové skupiny, která se ze samé hluboké lásky k největšímu velikánovi naší doby zbláznila.......

1 4
možnosti
SS

Aaaaa jeeeeee. Uz jste vyresila ten Rimsky klub ? :-)

0 2
možnosti

Smažte si tam to l a minimálně nadpis bude vypadat mnohem lépe:-)

0 0
možnosti
Foto

Přesto že s vámi opravdu silně nesouhlasím, musím se zeptat, kam zmizel váš blog?

2 0
možnosti
JH

V čem se mnou zase silně nesouhlasíte? Blog tam normálně je

0 0
možnosti
Foto

Tak hlavně jsou po volbách nejhlasitěji slyšet příznivci vašeho staronového presidenta, kteří křičí, že jeho odpůrci křičí. Jenže když se podíváte na blogy, opak je pravdou. Totéž platí o diskusích..

3 2
možnosti
JH
IS

Pěkná "analíza". Nestojí v podstatě za koment.

1 0
možnosti
TH

Autorka vubec nepostrehla ty sproste podrazy a lzi na kandidata Jiriho Drahose. Stejny zpusob jako pred peti lety. Ohavne lzi Zemana. Al e vam to autorko nevadi.

6 6
možnosti
TH

Pane Kudrno, zcela urcite vam uslo, ze byl Zeman po zvoleni osuzen za lzi v kampani...

1 1
možnosti
AR

Autorka v odpovědích píše, že nikdy nelže. Možné to je, ale zato umí překrucovat pravdu a prezident je ji vzorem. No nevadí, budou si takoví jeho činnosti na Hradě jistě užívat a uvidíme kde to povede8-oRv

9 1
možnosti
OZ

Tak plivárna? Ten váš prezident se ihned po zvolení redaktorovi ČT se vysmál, že má hlas jako mutant. Pak pokračoval: „Pražská kavárna, což je takové společenství sebe se utvrzujících lidí, kteří v životě příliš mnoho nedokázali, teď asi, pokud nebude chtít pět let fňukat, že neprošel její kandidát, bude muset zavřít ústa.

To bylo státnické poselství prezidentovo k 2 701 206 občanům České republiky ze všech krajů, které ve své obvyklé pravdomluvnosti uvedl jako „pražskou kavárnu“. 2 701 206 občanů České republiky dostalo jasný vzkaz od prezidenta. Mají zavřít ústa.... jistě to je i váš názor, že?

9 0
možnosti
JM

K tomu si nejspíš ještě můžete připočítat dalších 2 808 391 voličů, kteří sice nevolil Drahoše, ale svůj hlas nedali ani zemanovi. Ti nejspíš taky mají mlčet.

To je bohužel problém s lidmi ze sekty svatého Miloše. Pletou si volbu prezidenta, kde vítěz má zastupovat všechny voliče, s hazardní hrou, kde vítěz bere vše.

6 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.