Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti

...je to prostě OvariátRv

1 2
možnosti
Foto

jsem pro dál se nerejpat v ranách a často tešu i do vlastních, kavárenských řad, ale sorry jako, nesnažte se nikoho soudného přesvědčit o takovýhto věcech... Zatímco "oni" nám od začátku spílali do lůzy, buranů, bolševiků, proruských švábů, rudohnědého bahna, plebsu, případně do fašistů a xenofobů, "my" je celkem přívětivě častovali oslovením pražská kavárna, sluníčka, pravdoláskaři, havloidi, lepšolidi, neomarxisti, maximálně vlezdobruselisti a eurohujeři :-).

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646790

4 0
možnosti
JH

Tohle :-) znamená úsměv, tedy nadsázka

0 0
možnosti
DP

Vidíte, jak nás Zeman pěkně rozdělil - ve vašem článku používáte vy a my.

8 0
možnosti
JH

v uvozovkách a na závěr odstavců smajlíky, také asi nepochopila

0 0
možnosti
Foto

Moc dobře napsané, což dokládají příspěvky Zemanových odpůrců v diskusi.

Karma R^

7 4
možnosti
AT

S přihlédnutím k množství mínusů zemanofilů hodnotím nesouhlasné příspěvky jako velmi výstižné ;-)

2 2
možnosti
MS

A co byste chtěla ? Abychom začali Zemana po jeho obhájení prezidentské funkce milovat, jako jeho adoranti vašeho typu ? Dává k tomu Zeman nějaký důvod ? Ještě ten večer, kdy slíbil, že bude pokornější a skromnější, stačil urazit plno lidí a voličům Drahoše do televizních kamer vzkázal "Teď už byste měli držet ústa!", aby to vzápětí zopakoval v drsnější anglické verzi "Shut Up!". Takže v případě Zemana platí i nadále: "Na hrubý pytel hrubá záplata" nebo "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". :-/

11 0
možnosti
DP

Já jsem si poslední přísloví upravila - "Jak se z Hradu volá, tak se z podhradí ozývá".

1 0
možnosti
LB

Stačí si přečíst rozhovor se slovenským sociologem, šéfem analytického útvaru kanceláře prezidenta Romana Liptáka, který si zjistil, na co Češi slyší a navrhnul pár jednoduchých klišé, která zaručeně zaberou. Fungovalo to tak před pěti lety a zafungovalo to i nyní.

To, co říkal Zeman v debatách, mu vymyslel právě on. Lipták naprosto cynicky pracoval se strachem lidí. V roce 2013 tvrdil, že za Schwarzenbergem stojí Posselt a Sudeťáci, nyní mistr manipulace vsadil na obavy z uprchlíků.

Není bez zajímavosti, že stěžejní člen Zemanova volebního štábu je odměňován z veřejných prostředků.

7 0
možnosti

Analýzy říkají, že Zeman vyhrál díky těm, kteří mají nižší vzdělání a on věděl jak je oslovit. Oslovil tak i hloupou Holotovou, mimo jiné.

9 6
možnosti
Foto

Však jsem o tom psal, jak moje sestra řekla, že jako hloupá a nevzdělaná doktorka bude volit Zemana a naše známá, která je kadeřnicí se ušklíbla s poznámkou, že Zemana volí burani: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646664

2 1
možnosti
MS

Jako vy byl bych rád, kdyby došlo trochu k sjednocení a upadnutí emocí. Bohužel byl to právě Miloš Zeman, který na schůzce s Klausem očastoval cca 2 miliony lidí jako, lidi, kteří v životě nic nedokázali. Proč? Má to po výhře zapotřebí takové výroky? Nechtěl být náhodou méně arogantní a více pokorný? Takže v čem se liší pražská plivárna od Zemanovy plivárny?

11 0
možnosti
LB

A ještě pan prezident dodal, že teď ta "pražská kavárna", čítající 2 701 206 lidí, musí dalších pět let držet ústa. Lépe snad už své pohrdání a nenávist k lidem této země demonstrovat snad nemohl.

8 0
možnosti
Foto

Tzv. demokraté se neumějí smířit s výsledky voleb, to předvedli již mnohokrát. Dalo se čekat, že budou vyvádět, a oni vyvádějí. Je třeba se obrnit trpělivostí a média přáliš nesledovat.

5 4
možnosti
ON

Hnojometka která Drahoše chtěla špinit, což jí díky její nízké inteligenci nevyšlo. Pouze člověk s nízkou inteligencí si neověří fakta ohledně Římského klubu, jako třeba kdo ho zakládal a začne se s ním ohánět. A pak má tu drzost napsat tohle.

12 4
možnosti
JH

Pane Nýči, co mi nevyšlo? Otevřela jsem tuto otázku jako první a je dobře, že se diskutovalo dál. Však se také veškeré informace o Římském klubu dostaly například do Wikipedie až 27.1.2018 a já dotaz na pana Drahoše publikovala 9,1,2015. Několikrát se mezi těmito daty editovaly, protože tam původně nic nebylo, asi 5 vět. Jinak, patrně chápete, nebo asi spíše ne, že být členem ŘK před 25 lety a teď je značný rozdíl, vzhledem ke skutečnostem, které během doby vyvstaly. Ve svém druhém článku na toto téma uvádím i projev, kde Zeman sám označil své tehdejší členství za chybu. Bylo to v roce 2017 při předávání státních vyznamenání. vy jste to před měsícem věděl? odpovím Vám, nevěděl. Tak nedělejte chytrého a neurážejte.

5 7
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.