Diskuse

Která fakulta zas dala zápočet studentům za inscenaci protestu proti kardinálu Dukovi?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

>>Podporovatelů pana kardinála se sešlo asi stejně jako protestantů.<<

Nu. Já bych k této "myšlence" paní Holotové řekl asi toto: "Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem."

A nezbývá mi než konstatovat, že k autorce tohoto blogu opravdu nejde říct nic jiného než "blahoslavení chudí duchem", když ani nezná význam slova "protestant".

>>Jak se také později ukázalo, vystupující "aktivisté" tvrzením v dopisu ani nerozuměli.<<

Obávám se, že nic takového se neukázalo. Nicméně jediné, co se tímto blogem ukázalo, je to, že autorka tohoto blogu ani nerozumí termínům které - pokud by jim nerozumělo dvanáctileté děcko - by to bylo pro to děcko opravdu hodně ostudné. Čili doporučoval bych autorce tohoto blogu aby nejdříve odstranila své ostudné nedovzdělání a teprve potom kritizovala aktivisty (nebo v jednom novějším blogu i dvanáctiletá děcka), že něčemu nerozumí. Co vás na tom baví, paní Holotová, takto se veřejně ztrapňovat?

0 0
možnosti
Foto

má autorka důkaz o tom slíbeném zápočtu nebo je to pomluva?8-o

2 0
možnosti

Heleďte Aišo, vy se mi sem nějak ráda vracíte :-). Takže abych uspokojila Vaši zvědavost. Jistě jste si ráčila všimnout, že ve spojitosti se zápočty jsou ve větách používány otazníky a jedná se tudíž o dotazy, hypoteze a úvahy. Nikde není psáno dostali zápočet. Je k tomu ale velký předpoklad, jelikož k autorství happeningu se přihlásil jistý Jan Bierhanzl, vyučující na humanistické fakultě UK, to zaprvé. A zadruhé, podobné příklady, kdy byli studenti vtaženi za zápočet do ultralevicových protestních akcí jsou již známy z dřívějška, což předpoklad ještě umocňuje a nevylučuje. Děkuji Vám za Vaši starost, otázku a příspěvek, doufám, že jsem plně uspokojila Vaši zvědavost a rozptýlila Vaše obavy :-). Hezký den přeje autorka.

3 2
možnosti
Foto

Jiřinko a také Vám přeji vše nejlepší k dnešním jmeninám V

2 2
možnosti

Děkuji Vám mnohokrát, paní Milenko. Od Vás zvláště milé :-)

0 0
možnosti
Foto

Jiřinko divím se Vám, že se zde s těmi neblaze profláknutými trollíky stále ještě bavíte. Jsou to obyčejní nudící se prezenti, stejně tak, jako ti naši studentíci s rudýma ušima, kteří nakonec po všech těch komediích, na které přistoupí, mají v zákulisí mimo oči svých loutkovodičů, docela velkou a upřímnou bzundu, kdy vlk se nažral a koza přesto zůstala celá ;-)

Pan Duka je slušný a úctyhodný spravedlivý člověk a pochybuji, že na tom něco změní hrstka pomatenců a zlých, nesolidních lidí!

Samozřejmě za Váš článek děkuji a karma zasloužená V

5 4
možnosti

To máte pravdu, s tou bžundou. Pochechtávali už se i tam.

3 2
možnosti

Proč mi páně Jiroudkovy vzpomínky na setkání s D.D. připomínají poručíka Duba

(ze Švejka), kterak si ondyno něco vykládal s panem okresním hejtmanem?

Asi stejné typy lidí.

1 2
možnosti
Foto

Vy máte toho okres. hejtmana asi doma, že;-DOvšem přirovnat k takové figurce D.D., to je toliko Vaše vizitkaRv Asi jste také nadšeně uvítala ,,aktivity oněch uvědomělých aktivistů":-P

1 0
možnosti

Ani bych se nedivil, kdyby za tím dopisem stál bývalý MK.

0 0
možnosti

Ahoj Pavle, nevím, kdo je myšlen bývalý MK. V diskuzi se ale dozvíš, kdo se k dopisu přihlásil. Zatím je to jen jeden hrdina ;-)

1 0
možnosti

:-)......Dneska jsem si přehrál video na Idnesu,(bohužel už se mi nechce zobrazit), kdy při "manifestaci" čtyři děcka v pubertálním věku, čtou, či víceméně překoktávají petici, pro papeže Františka.

Je to podívaná, že i takto mladí, nezkušení, myslím o politiku se moc nezajímající, (ti mají jiné radosti), jsou součástí této stovky petentů.

Dnes byl seznam na FB. Pro zajímavost.....jedna ev.farářka, jeden exkomunikovaný kněz....že těmto Dominik Duka vadí, se nelze divit!

Lze to považovat za žádost celého národa adresovanou papeži Františkovi? !!!!

1 2
možnosti

To máte pravdu, nelze. Video, o kterém mluvíte je v mém článku.

3 1
možnosti
Foto

Kriste, pane,ty to vidíš! Rv8-o

6 0
možnosti

a co by asi tak říkal, co myslíte? ;-)

2 1
možnosti

Mel bych takovy dotaz.

Souhlasil kardinal Duka s uverejnenim jeho portretu u vaseho clanku? Domnivam se, ze vam administrace mela vysvetlit, ze asi budete potrebovat jeho povoleni k tomu.

1 1
možnosti
Foto

Představte si, že neměl žádných námitekR^:-P Pokud si chcete hrát na kom cenzora, máte, a ne poprvé, smůlu, že:-P Mimochodem, autorem onoho fota jsem já sám a byl to sám D.D. KDO MĚ DOVOLIL(!) JEHO SNÍMEK si udělat.:-P Nejsem holt členem žádné žumpy! Ovšem nemám potřebu dělat si ,,selfíčka", ač s mnohými skutečnými (!) osobnostmi jsem nejednou obrazem i ,,zachycen";-)

3 1
možnosti

Aha. To už jsem někde slyšel. "Nerozumné mládí", "Ovlivnění reakcí", "Citovali něco, čemu nerozumí", "Ať raději studují" ... Je možné, že "argumenty" Rudého práva tak dlouho přetrvávají?

7 3
možnosti

Já jsem starý člověk, paní Hubáčková. Já jsem takové argumenty o tom, že mládež jen poskakuje podle pokynů jiných, slýchal celé roky. Jo, je to odporný argument. Ale já ho nevymyslel. Tak proč minus?

6 0
možnosti