Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JH

Vy už tam musíte mít nalito!

3 1
možnosti
DV

D44a13v69i60d 33V81l17k

6. 3. 2018 7:08

Už soudruh Husák uvažoval stejně a žádal "Klid na práci"RvRvRv

9 4
možnosti
SN

:-)......Paní autorko, popsala jste to velmi přesně ! Vzácná shoda náhod a zorganizovaných protestů v obou republikách. Kiska se Sorosem "prý" řešil začlenění Romů do většinové společnosti. To už by opravdu musel člověk pozbýt rozum, aby tomu věřil!

Pánové,(někteří), diskutéři, to není konspirace to je cílený rozvrat vlád v obou republikách. Pokud jste manifestace pozorně sledovali, viděli jste manifestanty vybavené nachlup stejnými stočenými papíry ve formě obušku. To bylo "domanikodělaniko" nebo to nafasovali ? Nepřipomíná Vám to červené karty stejného formátu z minula?

Čili.....žádná konspirace, ale přes sociální sítě svolání lidí, kteří většinou nemají o minulé režimu potuchy, pár rozhořčených řečníků a dílo je dokonáno. 25. únor, ale v obraceném gardu, v březnu, může proběhnout. R^R^R^

16 12
možnosti
MB

Přesně tak, p. Novák, není možné, aby lidé využívali svého práva - Shromažďovacího a dokonce svobody slova ! Toť, jasné důkazy rozvratu ! Globalizaci zastavit nelze - viz Mafie. Italská na Slovensku již nabrala špatný SMER. Ta Slovenská v Česku se zatím drží, ale má obtíže, že ANO. Nejlépe si pak vede ta naše Česká v Jihoafrické republice, Krejčíř na Hrad, je čitelný a ví co chce, je na něj spoleh ... Amnestie se i osvědčila ... :-)

11 2
možnosti
MB

Chvála Iluminátům, nejlépe pak v žoldu 88 letého Sorose. Sejí vítr a ruší klid na práci. Mazaně to řeší Miloš Zeman, mlčí. Osvědčeně mlčí, vždy k 08/1968, nyní se mu osvědčilo mlčet k 70 letům Února 1948. Mlčí k Ondráčkovi, ke shromáždění lidí. No já nevím, ale mlčení vždy - znamenalo souhlas ! Zase bylo odpozorováno, že naopak je řečný k Burešovi, dokonce jej veřejně oslovil - Milý Andreji ... !:-)

9 4
možnosti
JB

J75a64n 53B65u37r68d49a

6. 3. 2018 8:04

Myslím, že zrovna u Zemana můžeme být za to mlčení docela rádi.

1 1
možnosti
PJ

P20e71t30r 33J84í66l32e36k

6. 3. 2018 5:49

Máte pravdu, nepodlehnout cizím lumpům. Masáž Kremlu a jeho propagandy je obrovská.Mnoho lidí v mém okolí úplně zpitomělo, z těch strašidelných E-Mailů, i z toho co dostávají písemně do schránek, následky v mnohých zanechaly i obrovité bilboardy, kterými oblepili naší zem.

6 10
možnosti
ZJ

Paní autorka psala o něčem jiném a ne o Kremlu, mám pocit, že jste již podlehl ale Sorosovi.

9 5
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.