Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vase otazka vychazi z neznalosti nasi Ustavy, pani Holotova. I kdyz sam tuto Ustavu pokladam za slataninu, preci ji musim akceptovat jako zakladni zakon. Vyklad nasich politiku (i vase), ukazuje rozdily, kterymi studenti nechteji se smirit. Moje podpora studentu je bez vyhrad.

3 6
možnosti
JH

Ústava je jaká je, zatím ale prezidentem porušena nikdy nebyla, ač lavíroval kdysi na hraně. Nyní je v rámci ústavnosti vše v pořádku. Také se mi nelíbí dlouhodobě naše ústava a jsem pro její novelizaci. Ale o tom teď věc není.

4 0
možnosti
Foto

No tak "zaplaťbůh", že už učitelkou nejste, kvůli jedné podobné tuším, jsem musel syna v první třídě přeřadit na jinou školu, neb nebyla jaksi schopná unést, že i malý špunt, může mít svůj názor a dokonce si zaním stát a říkat ho nahlas:-/Rv; jinak jsem četl už včera, že těch škol bude 140 a další to zvažují ... no, alespoň někdo má v této zemi rozum - a nejen ten, který deklarují a jako vy se k němu hlasí "selský, zdravý" atd. - ale prostě normální, funkční.

13 7
možnosti
Foto

Jak píší jiní, Vám je dost obtížné cokoli vysvětlit, ale pro mne to je výzva a tak to zkusím.

Studenti středních a vysokých škol jsou naše budoucnost a do značné míry ta podstatná. Pakliže mají pocit, že se v poslední době děje cosi, co může ohrozit veřejnoprávní média, tak je to pro ně jistě důležité.

Jako bývala kantorka byste měla mít radost z toho, že studenty zajímají v danou chvíli věci veřejné, než nějaká pařba v knajpě.

Pokud by jim to někdo jen natroubil do hlavy a oni by šli, pak bych to bral jako docela drsné pohrdání jejich inteligencí.

Ty poznámky o tom, že přijdou o hodinu a kantoři budou mít čas na kafe, jsou popravdě dost ubohé.

15 7
možnosti
EH

Je smutné, že se do mladých lije nenávist k politikům už rovnou ze škol. Měli by se učit myslet nezávisle, porovnávat informace a posuzovat bez emocí.

6 7
možnosti
RC

nikdo to nich neleje

3 4
možnosti
EH

Za mých mladých let (těsně po revoluci) se na školách stávkovalo maximálně kvůli platu. Každý učitel měl politiky dost a byl rád, že už nemusí být uvědomělý a angažovat se.

1 2
možnosti
MB

No právě o to jde ! Ta uvědomělost tkví - v neuvědomělém občanském postoji. My tady píšeme blogy - mládežníci se shlukují. Neřeší své platy - řeší ptákoviny - Svou budoucnost, v jakých poměrech zase budou žít ... Nazírat je možno - Běžná normálnost - Spiknutí - Vějíř široký, od Iluminátů, přes Sorose po akci dalšího studenta , Šmída ... Klasika klidu na práci, setí větru, sklízení bouří :-)

2 0
možnosti
MB

Kdo, svým politickým programem nezaujme mládežníky - má problém ! Osobně nechápu, čím má M.Zeman s agentem Burešem mládež zaujmout ? Studující pak zejména. Tedy oni jdou - v plné opoře práva shromažďovacího. Vám to přijde divné a mne je zase divné, že Vám je to divné ... :-)

3 1
možnosti
JH

Také asi nečtete do konce, já se ptám na to, co se protiústavního děje, když stávkují na obranu ústavnosti!

2 0
možnosti
KT

Ale do čeho zapojit Vás, paní kandidátko do Europarlamentu, aby Vám konečně začala fungovat hlava?

7 5
možnosti
JH

Mě hlava funguje, ale o Vás mám delší dobu strach, dnes to bylo zase na nic, ta karma, pane kolego! ;-)

10 0
možnosti
PB

..... jóóó, to byly časy!,- sem na školách taky stávkoval, dokonca sem to organizoval a čím starší, tím uvědomělejší,- třeba na Masárně sem stávkoval imrvééére;-)!

3 1
možnosti
ED

To snad ne - masově honit studenty demonstrovat za něčí (čí asi?) zájmy - to je horší než tenkrát kdysi jít povinně s mávátky do prvomájového průvodu- ne? Chtěl jsem sem připojit podivný inzerát svolávající lidi jako kompars za 100 a s plakátem ještě za příplatek dalších 50 kč, který mi někdo přeposlal (nevím - může to být provokace), ale to už by byl vrchol činnosti těch nejlepších ochránců "demokracie", ne? Co říkáte? Onen inzerát a ještě něco můžete vidět (za chvíli) na mém blogu: blog.idnes ervín dostálek nikoli na hlavním proudu ale na vedlejším, kam jsem byl admini "uklizen"!!

9 5
možnosti
RC

1) kdo prosim hodin masove studenty?

2) sam uznate, ze plakat mohl byt provokace a v dalsim textu navazete tak, ze to provokace nebyla. Divne. A za 100 Kc? Kdo by to dnes sel delat?

1 1
možnosti
RC

Uz chapu, tuto autorku ctu poprve. Takze pani exucitelko, Vy jste pro primou demokracii, ale proti demokratickym demonstracim? 8-o8-o8-o8-o Chucpe.

Tomio Okamura - SPD

20. květen 2014 ·

Momentka z dnešního předvolebního mítinku ve Smetanových sadech v Plzni. Po mé pravici naše kandidátka do Evropského parlamentu za Plzeňský kraj, učitelka, paní Jiřina Holotová. Děkuji všem za moc milé přivítání, příjemnou diskusi a výbornou atmosféru!

5 4
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.