Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem rád, asi jako spousta spoluobčanů, že jsme pevnou součástí západního bloku, tak jako v historii!RvRvRv

9 0
možnosti
MD

Smutne, ale je to tak. Ceska slechta se opet prodava za prebendy pro sebe a s tim i sve nevolniky, kterym zbyde zas jen pohubly konik a pluh. Veci se od dob stredovekych nijak vpred nepohnuly.

3 7
možnosti
Foto

Myslím si, že v míře podlézavosti vůči Západu jsme překonali období před rokem 1989, kdy platilo: "Se SSSR na věčné časy a nikdy jinak..."

Karma R^

5 7
možnosti
VS

myslím, že soudruh Petřík se překonává v podlízavosti vůči našim bývalým okupantů SSSR /Ruska), protože u něho stále platí heslo Se SSSR na věčné časyRv

11 2
možnosti

KarmaR^.

Já půjdu do EU-průvodu s univerzálním osvědčeným "Kdo nejde s námi, jde proti nám".

To se hodí vždycky:-).

6 5
možnosti
Foto

Největším neštěstím lidstva jsou ideály, pro které se zabíjí a fanatičtí zastánci těchto ideálů, kteří zabíjejí.

Jistě by šlo jít ještě hlouběji do minulosti. Ale klasickým příkladem je Velká francouzská revoluce. Nejprve ideály, Svoboda, Rovnost, Bratrství a pak potoky krve pod gilotinami.

A samozřejmě, nejhroznější byl ideál "sociální rovnosti", který vyústil v mnoho desítek miliónů mrtvých. Prostě, každého takového idealistu nejlépe izolovat někde v rezervaci.

A nyní? Místo komunistického ideálu sociální rovnosti (Ostatně, víte, kdy bude socialismus zlatej?) nám hlavy krmí novodobí fanatici všech různých rovností:

1. Rovnost mezi pohlavími - proto oddělená kupé pro ženy

2. Rovnost mezi sexuálními orientacemi. Proto popření základní role manželství, kterou jsou jednak děti a jednak majetek.

3. Multikulturalismus. Snad nejnebezpečnější ze všech "ideálů".

Jistě jsem na něco zapomněl, ale jedno je zcela jisté. Vlezlí idealisté si pokoj nedají a budou stále dál a dál vymýšlet další a další lidstvu nebezpečné pitomosti.

5 3
možnosti
PK

No obávám se, že tentokráte vyhoštění bylo první a asi jediná věc odsouhlasena všemi stranami,vč,Komunistů....no to je přece nevídaná shoda.to chce potlesk;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MB

Vymyká se pouze Strana umírněných nacistů SPD a KSČm. Skála drží pevně své postoje. V r. 1968 vyčkal, v r. 1970 se ujistil - bude to dočasné ! Vstúpil a šťastně z ruské agrese žije dodnes ... Tak nevím,kdo je zde agent ... :-)

5 3
možnosti
PK

Nedělám si iluze ani o jedné straně, ale - podle mne inspektor Větva to včerejším blogem perfektně vyřešil. Kam se hrabe Poirot:-)

4 0
možnosti

;-Dnabubřelé politické fráze přežijí všechny režimy a vlády

10 0
možnosti
MB

Celé naše dějiny, jsou postaveny na kořenech západu. 41 let vlivu 1948 - 1989, na tom nic nemění. Oprávněně je kritizován Mnichov, jako selhání Dohod. Jsme malí, řešení - kolektivní bezpečnost. Tedy svazek NATO, mj. za 2% HDP i "Levné a efektivní". Je krizizován Mnichov - byla to chyba. Spojenec žádá o podporu - Je mu poskytnuta - Opět chyba !? To vyhoštění nic neřeší, odjeli 3 - přijede 6 "Obchodníků". Zájem o ČR trvá dále, jde o klasiku vlivu Východní velmoci. Pak symbolický počin hodnotím - bez emocí - Jako dobrý a správný ... :-)

7 4
možnosti
SB

Nejde o to, že bychom nměli být spolehlivými spojenci. Jde o to, že i spolehlivé spojenectví má své meze.

SPojenectví je jedna věc, servilita je věc druhá.

7 3
možnosti
VB

R^Obsah stejný, hesla stejné, jen se změnila polarita:-)EURv

6 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.