Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

Souhlasím, tohle eurohujerství naší vlády nás jednou bude stát víc, než na co máme. Zrovna causa Skripal má všechny znaky false flag operace britských tajných služeb. Kdo za tím je a co tím sleduje, nevím; jen mne fascinuje, jak všichni křičí Bylo to Rusko, aniž by kdokoliv předložil jakýkoliv relevantní důkaz. Dnes, kdy je patrná snaha vyvolat konflikt s Ruskem za každou cenu, už ničemu bez důkazu nevěřím a "spojencům" už teprve ne.

Rakousko, Slovensko a ještě některé další státy EU jasně prohlásily, že nikoho vyhošťovat nebudou, dokud nebudou mít jasný důkaz ruské viny nebo dokud samy nenajdou přesvědčivý důvod, proč tak učinit. K tomu jen dodávám bravo, soudnost ještě někde existuje.

14 6
možnosti
VB

Na Slovensku Sorosův prezident Kiska sepsul vládu, že nikoho nevyhostila(zatím) protože rozkaz z centrály zněl jasně Vyhostit :-)

8 4
možnosti
JS

Jenom cekam na to, kdy ten nejpevnejsi kamen v te "zapadni hraz i", Nemecko, prestane kupovat plyn dovedeny plynovodem Nordstream z Ruska. To je totiz jedina sankce, ktera by Rusko bolela. Ale v ramci nemecke zelene Energiewende je to jenom utopie.

6 0
možnosti
Foto

S tím nesmyslem, kterým "Energiewende" je, stoupne německá spotřeba plynu výrazně.

Samozřejmě, pokud se nerozhodnou vrátit k pochodním a loučím. Ta slavná "zelená energie" totiž nedokáže celou síť nepřetržitě zásobovat ani náhodou.

P.S. Plynová elektrárna je jediná, kterou lze relativně rychle postavit.

3 1
možnosti
Foto

Kdyby to nebylo smutné, bylo by to k smíchu.

7 2
možnosti
Foto

Ale ono to JE k smíchu :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.