Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Nevážená Jiřino Holotová, proč jste zakázala diskutovat pod vaším novým blogem, který jste nazvala "Nevážená Eliško Wagnerová, Vám je smutno? Mně a hodně lidem ještě víc!"?

Evidentně se bojíte odlišného názoru natolik, že jste se rozhodla znemožnit pod tím blogem svým oponentům diskutovat - zřejmě jste si moc dobře vědoma, že byste tam v otevřené diskusi své názory neobhájila. OK, vaše věc - vězte ale, že zbabělost není hezká vlastnost - a už jen tím, že jste tam tu diskusi zakázala, jste přiznala svou diskusní porážku - neřekla jste tím nic jiného než "moc dobře vím, že bych své názory nebyla schopna obhájit a proto raději veškerou diskusi pod tím blogem zakáži". Otázkou pak jen zůstává, proč vůbec chodíte s kůží na trh, když moc dobře víte, že byste v otevřené diskusi neobstála. Ale mě už toto vaše nelogické chování ani nepřekvapuje - ano, lidé neschopní obhájit své názory se prostě dost často chovají hloupě a nelogicky - takže OK, beru vaši zbabělost a neschopnost diskutovat na vědomí.

0 0
možnosti
MV

a co nas zdravy a pevny, nikam se nenaklanejici topol Milos? - toho jste z toho ohybani nejak vypustila...

3 0
možnosti
JS

Je to takový zvláštní pohled, ti co ochotně ohýbají hřbet na východ si myslí, že ti ostatní musí také ohýbat hřbet.:-)

5 1
možnosti

Plukovník Tomeček je rytíř smutné postavy.

1 1
možnosti
TP

T27o24m17á85š 88P34í55c73l

16. 4. 2018 16:02

Inu, dobrý herec věří režisérovi a scénáristovi, to bych mu ani tak nezazlíval. Ovšem režisér Bureš v tom má takový chaos, že jen špatný herec s ním může spolupracovat opakovaně či dlouhodobě.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
BV

Ne, nespletla se. Její hřbet páteř nezná - proto píše to, co píše - a moc dobře ví co píše. Co taky čekat od někoho, kdo kandidoval na senátora za Úsvit, že.

7 2
možnosti
BV

Je opravdu velice zvláštní, když o ohnuté páteři hovoří člověk, jehož blogy jsou servilností vůči ostudnému prezidentovi této země přímo proslulé... Bylo by to celé k smíchu, kdyby to nebylo velmi smutné a ostudné.

13 5
možnosti
VS

Jak koukám, tak jste se nám vrátila. Ale některé diskuzní příspěvky záhadně zmizely;-).

2 1
možnosti
Foto

Ideální je mít gumovou páteř, jako mají třeba lidovci a nyní i Andrej Babiš.

Ta se ohne do libovolného předklonu bez následků.

Ministr Stropnický ohebnost svojí páteře vytrvale trénuje a třeba dosáhne stejných výsledků jako výše jmenovaní.

Jinak, karma R^

7 5
možnosti
JH

a někteří páteř nemají vůbec a jsou bezpáteřní, těch je taky dost ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.