Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L35u66d54ě74k 75T77o88n75d61r

26. 6. 2019 10:26

Bydlím 5 km od rakouských hranic. Tož su z jihu Moravy - Moravák.

Kdyby mi někdo řekl, že jsem ze Sudet - Sudeťák, dostane přes držku.

10 0
možnosti
Foto

To Vaše ,řešení" bych až tak nepreferoval, ovšem jinak máte, asi k nelibosti některých person, pravdu. A to i v případě, že byste byl Moravákem i s německými předky, či ,,členy" v širší rodině;-)

2 1
možnosti
JK

Tak jsme se zasmáli a pokračujeme v perném letním dnu.

1 0
možnosti
PP

Sympatie místopředsedy spolku k mladé levicové straně lze snadno ověřit i na Facebooku (alespoň zatím).

1 0
možnosti
PU

P12e83t14r 77U85h63e22r

26. 6. 2019 8:22

Tak jsem si to video pustil a vydržel ho poslouchat asi minutu. Myslím, že jste dostala velkou dávku chemtrails a ilumináti se vás pokusí zneškodnit :-D

5 1
možnosti
JH

To je škoda, že jste si to neposlechl celé. Jinak, o mne se nebojte...

2 0
možnosti
LB

Paní Holotová, srdečně Vás zvu na návštěvu Hojné Vody v Novohradských horách, kde je památník věnovaný místnímu rodákovi - sudetskému Němci, který se jako pilot R.A.F. zúčastnil za druhé světové války letecké bitvy o Anglii.

11 1
možnosti
JH

Takové věci nikdo nezpochybňuje a je známo, že někteří obyvatelé Sudet bojovali proti nacismu.

6 0
možnosti
Foto

co všechno se nedá vytáhnout na někoho, koho nemám rád8-o

3 0
možnosti
JH

Rozhodně nejde o to mít někoho rád nebo nerad. Děkuji za příspěvek

4 0
možnosti
LB

Doufám, že jistý Michael Svatoš dopadne jako Václav Klaus a bude po něm požadováno, aby svá tvrzení věrohodně doložil.

Výraz "Sudety" použil ve svém včerejším blogu Quo vadis Česko? JUDr. František Mikeš, bývalý náměstek ministra kultury a starosta Českého Krumlova. Sudety se rovněž objevily i v titulku jednoho z dnešních blogů.

3 0
možnosti
PU

P72e81t52r 88U48h84e64r

26. 6. 2019 8:32

Ten Svatoš bude dobrej týpek, chtěl bych ho potkat :-D Navíc vůbec nevím, o kterého Svatoše se jedná. Na Google je jich víc.

1 0
možnosti
MB

Zdravím vás ze Sudet a jeho okolí. První osidlovači temných hvozdů, pozváni českým králem se objevili r. 1281. Tak se objevil název Jegerndorf, ze kterého se vyvinul Jägerndorf - dnešní název Krnov. Pravda je, že nějací původní potomci by zde být mohli. Nicméně je to o jehle a kupce sena. Kam se poděla původní pracovitost a prosperita - to věru netuším! Oblast je to hezká. To zřejmě láká stále se opakující a přijíždějící Státní komise, které slibují mocné Investice a rozmach. I M. Zeman se na Osoblaze zjevil - Moudře pohovořil a vrtulníkem pak odletěl domů. Nadšeně vzhlížíme k nebi, je modré. To je celé, prosperita jaksi nepřichází, asi přijede nějaká další deputace ... :-)

1 0
možnosti
AL

Bohužel, příteli Miroslave, co se týče Sudet, tak jako Čech říkám, žerty stranou.

Už z úcty k našim předkům. Přeji bezva den.

Ať se daří.

R^

3 0
možnosti
LV

Téma dne: Jáhen ze Sudet. A Milion chvilek vzniklo v roce 2017, má za úkol prolomení Benešových dekretů a hlavně: Zlikvidovat Agrofert a donutit Babiše, aby se vzdal Mafry, rádia Impuls a dalších médií, která vlastní a financuje. Nebo to bude až příště, paní Holotová?

5 1
možnosti
MB

V Sudetech toho na prolomení Benešových dekterů moc není. Tak se zatím olamuje Řád Německých rytířů. Oni vytvořili - my olomili! Pak se dobře starovalo i Létajícímu ševci u ochozu Bouzova! ... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.