Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I87v23a65n 78M58i38n60á50ř

4. 7. 2019 11:08

Pašeráctví je záměrně legalizováno - lidskoprávním ochranářstvím. Tento přístup k nelegální migraci dává všem afro-arabským muslimům jasný signál - "Zkoušejte to dál, cesta do Evropy je vám otevřená"!

33 0
možnosti
MS

Zřejmě jste dobře neposlouchala zprávy. Carola Rackete byla propuštěna jen v záležitosti najetí její lodi na policejní člun, kde bylo konstatováno, že jednala v zájmu záchrany života lidí. Trestní stíhání za pašeráctví lidí ji v Itálii i nadále hrozí. Takže váš článek bude aktuální až v momentě, bude-li i v této věci shledána nevinnou (doufám, že se tak nestane).

2 4
možnosti
PV

P70a72v43e27l 82V37é49b41r

4. 7. 2019 11:10

A kdo byl ohrožen na životě, když najížděla do policie? Kdo by okamžitě umřel, kdyby zůstala stát? Takže já, když budu najíždět autem na policajta, budu taky za hrdinu?

15 1
možnosti
MT

Taky mi tu "evropskou logiku" hlava nebere. Je to EU hnus nalevo, napravo a uprostred. RvRv

14 0
možnosti
LB

Karma. Vše, co jste řekla, je jednoduché a jasné každému myslícímu člověku. U nás se to zatím ještě může říct nahlas. Vláda se chová ostudně a premiér Babiš vůči "svému příteli" Macronovi, jak ho nazývá, se chová jak Husák vůči Brežněvovi.

Více takových článků popisujících ten strašlivý politicky korektní dvojí metr, a máme šanci nespadnout do jámy, kterou na sebe vykopal Západ a chce do ní svrhnout i nás.

39 2
možnosti
JH

Přesně tak, dobře jste to doplnil, děkuji za Váš názor.

2 1
možnosti
AL

Zasloužená karma(

A pište! (prosím).

Pěkný večer.

R^

26 2
možnosti
Foto

Pod Váš článek se podepisuji, protože pravdivě popisujete lživost a licoměrnost současné západní "demokracie."

Skutečný pašerák lidí je osvobozený, oběť obchodu s lidmi = vězení.

A naše "diplomacie" místo, aby navrhla přerušení diplomatických styků s Francií k tomu všemu ostudně mlčí. Pro opěvovaný "Západ" jsme pouze podřadným národem, který si musí nechat všechno líbit. Kdybychom přerušili diplomatické styky s Francií, to by nastal takový cirkus, že by nás potom museli skutečně brát vážně.

Ale nechat si nadělat na hlavu a ještě poníženě mlčet, to je politika naší současné "diplomacie."

Karma R^R^R^

57 5
možnosti
KT

Ano, taky nechápu, proč ji Salvini jednoduše nezabásl, když je takový borec, skoro jako Okamura.

4 21
možnosti
LB

Já se vždy směji, když vidím, jak pan Trčálek není ani v komentářích schopen vystoupit ze své role jízlivého šaška, čímž zakrývá svoji neschopnost skutečně argumentovat pro to, co nám svými infantilními příspěvky podsouvá.

Zde to předvedl znovu, když to raději okecává přes Okamuru, protože samozřejmě není schopen argumentovat proti jasným závěrům, ke kterým dospěla autorka, stejně jako každý další myslící člověk.

19 1
možnosti
DR

To je holt ta vysněná západní demokracie.

25 5
možnosti
Foto

Pan Sagan pašoval migranty, kteří byli naúzemí EU nehrozila jim žádná újma převážel je z jedné bezpečné země do druhé a zcela nepochybně o nch musel vědět-to, že ho Iráčné nepráskli bylo nejspíš součástí dohody, ae není realné, že by o nich nevěděl.

Paní Rackete naložila lidi z gumových člunů na což měla dle námořních zákonů plné právo-žádný zákon ji totiž nezakazuje je naožit-naopak pokud požádají o pomoc v nouzi tak jí to mezinárodní zákony nařizují. Ty lidi pak vysadila v bezpečné zemi le mezinárodních standardů (tou Lybie rozhodně pro uprchlíky není). Neporušila tedy žádný zkon a to ani tehdy pokud by jev těch člunech cíleně hledala-naložit j měla právo,stejně jako nevysadit do Lybie, ale jinam do BEZPEČNÉ země.

Srovnáváte nesrovnatelnéRv

7 59
možnosti
Foto

Být pašerákem, nechat si zaplatit a potom dělat chudinku když jí chytí je podle vás v pořádku?

31 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.