Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Média uvádí, lépe řečeno Trump, že na vražedných výpadech se podílí lidé duševně nemocní. Je to pravda, ale, je také pravda, že se do Evropy žene spousta nelegálních migrantů, kteří se nemíní přizpůsobovat evropským pravidlům a předpisům. Že se zvýšila zločinnost o tom snad už nepochybují ani vitaci. Píši o Evropě, ne o ČR.

Vypadá to, že někteří vaši oponenti četli jiný článek.

10 6
možnosti
JH

Dobrý den, tito lidé (novodobí teroristé a stříleči) jsou opravdu duševně nemocní, bohužel k rozvoji duševních nemocí přispívá i situace ve společnosti. Děkuji Vám za příspěvek, moji oponenti jsou celá léta jedni a titíž, je to naštěstí jen pár stejných jedinců a jakmile zveřejním článek, slétnou se jak vosy. Člověka to sice zamrzí, ale neodradí. Vím, že mé články jsou celkově přijímány kladně a vysoce hodnoceny. Pěkný den

9 5
možnosti
Foto

".....a troufám si odhadnout, že El Pasem to zdaleka nekončí, dokud představitelé velmocí a ekonomicky vyspělých zemí neudělají razantní změnu politiky a nedají do pořádku tento stav.

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=723280 "

Tak je vidět, že máte stejné smýšlení jako muslimští radikálové.

Konkrétně máte pocit, že terorismus povede k nějaké "nápravě" společnostiRv

1 8
možnosti
JH

Terorismus k tomu opravdu nevede, to v žádném případě. Vidíte, že bych někde hovořila o tom, že je to správná věc? Nechápu, proč mi tady podsouváte nějaké takové závadové myšlenky a úvahy. Zhodnotila jsem stav, který některé vyšinuté jedince a skupiny vede k takovým hrůzostrašným činům a vy mne za to ještě budete kritizovat?

7 1
možnosti
JF

To už zachrání snad jen Putin.....jo, sakra taky ne, v Rusku je dvojnásobný počet vražd na sto tisíc obyvatel než v USA 8-o

7 0
možnosti
MV

Rasisty z lidi nedělá státní zřízení, ale vždy jen a pouze jejich pochroumane myšlení a třeba výchova. Od vás ale nelze v textu čekat téměř nic jiného, než manipulaci. A promrskejte si shodu podnětu s prisudkem. Pokud máte chut dovozovat, tak ať je to alespoň správně česky.

4 7
možnosti

Co máte proti rasismu? Zavíráním očí rozdíly mezi rasami nesmažete.

6 0
možnosti
Foto

J77a13k86u43b 27R70o58t44h

6. 8. 2019 16:31

Odporné od vás jako vždy. Jakoby snad oběť byla viníkem. ;-€;-O

7 9
možnosti
JH

Jste normální? Oběť je viníkem? jak jste na to přišel? Viníky situace tam jasně popisuji.

11 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.