Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pokud film Baba z ledu považujete za upadkovy, pak chápu Vaše postoje.

8 3
možnosti
Foto

Podivám se přes STB, ale moc šancí tomu nedávám.

2 0
možnosti
Foto

Paní Holotová, jak píšete níže, tady je váš blog. Tady si můžete psát co chcete. Tráva může být rudá, země placatá, Zeman zlatý člověk.

Ale pokud píšete a upozorňujeme na nezávislost, je to potom tak nějak agitační, k pousmání.

8 12
možnosti
JH

Hlavně píšu, že srovnávat veřejnoprávní funkci ČT s jedním blogerem je nesmysl a jak vidím, je to marné a když jsme u těch filmů, je to marné, je to marné... :-)

9 0
možnosti
AL

Nemusíme chtít po ČT toho zase tak moc. Stačí jedno malinké přání. A by ČT přestala být závislá na -------------------

------------------------- George Sorosovi.

;-)R^

11 0
možnosti
MB

Taky mám přání, aby již ARNOLD zmoudřel ! Zatím je , zmateně naprogramovaný Terminátor ... Zvedni levou nohu, jak mu pravil chlapec ... :-)

5 3
možnosti
AL

Z článku:

-----------------

Jestliže ve svém inauguračním projevu zkritizoval prezident činnost ČT, nelze to považovat za útok na její nezávislost, ale naopak, lze to považovat za obavu o její nezávislost! Česká televize není totiž nezávislá už teď!

-------------------------------

Přesné, výstižné a objektivní.

Někdy ty názory novinářů jsou už tak překroucené, až je to směšné. Že je občas chce někdo kopírovat a vydávat to za svůj názor je úsměvné. Ale vy jdete proti momentálnímu hlavnímu proudu, to znamená sama za sebe.

A to se dnes cení.

Karma.

:-)R^

20 0
možnosti
KT

Slezte z toho lustru, Arnolde, vidím vás!

Mám rád všechny ty nové diskutéry se starým obsahem!

5 6
možnosti
LB

Zbývá dodat, že zmíněná analýza z roku 2016, kterou prezident v inauguračním projevu zmínil, vzbudila velkou kritiku ze strany mediálních odborníků kvůli chybné metodice a interpretaci dat; její závěry zpochybnila i Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Jinak by mě dost zajímalo, jak v publicistice či investigativní žurnalistice lze dosáhnout objektivity a vyváženosti krom toho, že možnost k vyjádření svého stanoviska dostane vždy i druhá strana.

8 8
možnosti
VB

Zpráva, kterou zmiňujete, je z Univerzity Karlovy, těžko hledat prestižnější a nezávislejší instituci. Mediální odborníci - nejsou náhodou z neziskovek ?

7 0
možnosti
KT

Ruce pryč od paní Holotové!

4 3
možnosti
Foto

Zeman neni žádný hlupák a pokud takto porušil inauguračni tradici, moc dobře věděl proč.

Nezapominejme ale ani na V. Klause a jeho zásadní větu: O peníze jde vždy až v první řadě.

Protože trochu upravit tu jednostrannost by neměl být takový problém. Ale veřejná kontrola všech smluv by pro ně byl obrovský, nedozirný problém nebo spíš katastrofa.

16 0
možnosti
KT

Já bych řekl, že Zeman spíš při onom projevu o sobě nevěděl.

4 7
možnosti
ŠS

Co takhle petice za zruseni koncesionarskych poplatku? Tam bych se podepsala. A pak by ct mela pokoj od kritiku o jeji nevyvyzenosti zpravodajstvi.

12 0
možnosti
KT

A co ukřižování Krista, to byste taky podepsala?

4 8
možnosti
Foto

Osobně mi na ČT vadí ve zpravodajství řada věcí. Nicméně pokud jí kritizuje Zeman, znamená to, že ČT dělá svou práci celkově dobře.

9 17
možnosti
Foto

To je opravdu povedená logika. Takže, pokud Zeman zkritizuje, včetně sebe, závislost kúřáků na nikotinu, tak z toho odvodíte, že to kuřáci dělají dobře a čím více, tím lépe.

22 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.