Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 7. 2014 0:55

Je to možné? Stav vzdělání je opravdu tristní.....

0 0
možnosti

P91e45t42r 85B55e13r71g21l

16. 7. 2014 22:15

Nikdo neví, jak kruhy vznikají, ale kdyby je dělali lidé, dávno by se to vykecalo. Občas se někdo pokouší je napodobit, ale padělky už na první pohled zdaleka nedosahují kvality originálů. A to ani v nápaditosti a už vůbec ne v přesnosti. Pokud jsou i originální výtvory dílem lidí, potom nejspíš nevznikají s pomocí prkýnek a provázků, jak se nám snaží vysvětlit různí chytrolíni, ale patrně tlakem ze vzduchu nějakou nám neznámou technologií, kterou vlastní v utajení nějaká organizace (např.NASA). Osobně jsem nakloněn spíše tomu, že energie, která je vytváří, k nám přichází z vesmíru. Nejlepší na celé věci je to, že s kruhy je to podobné jako s Bohem. Nikdo o něm nic neví a každý si o něm (nebo o nich) může myslet, co chce. Pevně doufám, že nám taková tajemství ještě nějakou dobu vydrží a že se kvůli kruhům nepovedou války podobné těm náboženským.

2 0
možnosti

Jaky je rozdil mezi "originalem" a podvrhem ? Protoze (a omluvte me za moji ignoranci) ja to fakt nevim ! :-/ Je to tak, ze u podvrhu je jasne, ze ho udelali lide (tedy je znamy autor), zatimco u originalu se jen nevi (mozna jen zaim nevi), kdo ho udelal (autor je zatim neznamy) ? ;-D 

Ja si myslim, ze to slapou velmi inteligentni trpajzlici, zivici se lidskou energii. Vylezou v noci ze zeme a pri bujarem mejdanu vyslapou nejaky tvar jako navnadu. A pak sedi tesne pod zemi a cihaji na zvedavce, aby je vycucali z jejich energetickych zasob.A protoze jsou velmi inteligentni, tak o nich nikdo nevi a nikdy se nenechaji chytit (stejne jako vesmirane). Nedokazu si to totiz nijak jinak vysvetlit a odmitam si zasednout jen na vesmirany. Za tohle nesou jasnou vinu jen a jen ti zlomyslni trpajzlici !

Myslel jsem si, ze vytvareni bachorek a pohadek pro vysvetleni "nadprirozenych jevu" (rozumej v te dobe nepochopenych) jevu zaniklo nekdy kolem stredoveku...ale jak tak koukam, pohadkareni se dari i dnes.. ;-D

2 0
možnosti

Neni to trosku malo ? Videt jeden kruh v obili a uz "vedet sve" ?

1 0
možnosti

Díky za reportáž z místa činu. :-)

1 0
možnosti
Foto

To jsou věci, co dnes dokáží zemědělci s genetikou. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Nádherný obrazec v kukuřici - Birchington, Kent, UK :

https://www.youtube.com/watch?v=Yps4mWl208s

0 0
možnosti
Foto

Velké díky Vám, pani Holotová R^

1 0
možnosti
Foto

Ta veškerá vysvětlení, jak to lidé dělají, nic nevysvětlují.

1 1
možnosti

hlavně ty pyramídy, to je kec, že to stavěli otroci bez bagrů

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.