Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Breivik je sprostý nacistický vrah - a každý, kdo má pochopení pro motiv jeho činu, je sprostým nacistou.

0 0
možnosti

V Ohiu střílel příznivec Antify. Mezi rokem 2011 a letoškem zahynulo pro útocích islámských extremistů jen po Evropě cca 600 lidí

1 0
možnosti

Obávám se, že máte pravdu, dovolil bych si jen něco doplnit.

Prakticky celý svět islámu je zmítán takovým násilím, jaké si tady v Evropě vůbec nedokážeme představit. Muslimové si navzájem vyhazují do povětří školy, nemocnice, úřady a tržiště s tisícovkami obětí každý den. Jen extrémní optimista zcela održený od reality může předpokládat, že se toto násilí v nějaké formě neprojeví také na Západě.

Breivikův vražedný útok je pro normálního člověka zcela nepochopitelný. Podobného charakteru je útok šíleného vraha, který povraždil muslimy v novozélandských mešitách, a vpodstatě i vražedný útok, který se odehrál nyní v USA. Takové útoky jsou prakticky nepředvídatelné, protože normální lidé nemají dost "fantazie" na to, aby něco takového dokázali odhalit a předvídat. Avšak o útocích motivovaných islámem to neplatí. Islám se dá studovat a jeho násilný potenciál je snadno odhalitelný. Tam nejde o to, že někomu "rupne v bedně". Když muslimové v roce 2004 zaútočili na španělské vlaky, byli dobře organizovaní a zabili skoro dvě stovky lidí a přes dva tisíce jich zranili.

Když letos v budnu zaútočili muslimové na kostely na Srí Lance, kdy zahynuly stovky lidí, taktéž nešlo o akci nějakých vyšinutých jedinců, ale byl to organizovaný útok mnoha pachatelů. Společným jmenovatelem všech těchto činů nejsou šílení jedinci, ale šílená ideologie. Paradoxně – ta šílená ideologie je nějakým způsobem v pozadí i těch vražedných činů typu Breivik.

A co politici? Jsme svědkem podivných reakcí – velkým skandálem byla například veřejná vyjádření Obamy a Clintonové, politiků, kteří křesťany povražděné v kostelích na Srí Lance označili zcela netypickým termínem "uctívači Velikonoc", a to zřejmě proto, aby se vyhnuli termínu "křesťané". Muslimové totiž vraždí křesťany takovým tempem, že se to nedá přehlížet. Přesněji řečeno – mnozí vrcholní politici dokazují, že se to dá přehlížet. Otázka zní, proč ti nejvlivnější politici nadržují apologetům islámu?

5 0
možnosti

Ano, křesťané jsou systematicky vyvražďováni a mnoho se o tom nemluví, takřka denně jsou křesťané vražděni v Asii, Africe, ale i v Evropě (např.původem syrští křesťané),říká se tomu džihád a ten patří k islámské ideologii. Kdo si myslí, že případnou korektností a tolerancí zmírní to, aby džihád ustal, je na velkém omylu. Džihád je dán náboženstvím a tak pravil Alláh. Toho se lidé děsí a to vnímaví lidé sledují, vidí, varují...

0 0
možnosti
Foto

V takové společnosti se prostě najde vždy nějaký vyšinutý jedinec nebo skupina, která vezme "spravedlnost" tzv. do svých rukou ve snaze na to upozornit. V takové společnosti pak už opravdu narůstá nenávist a rasismus. Není to ale vinou lidí! Je to vinou systému a vlád!

Zdroj: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=723280

Ano, i zde máme skupinu podobně vyšinutých, kteří tu zakládají domobranu, nebo nějaké hlídky a pod., a jiní, kteří záměrně a programově šíří nenávist a nesnášenlivost, a to už hezkých pár let, a výsledek se jednou musí dostavit (ti pak často mluví o fanatickém multikulturalismu a podobně, zatímco jedinými fanatiky jsou oni sami) - a tím jsou spoluzodpovědní právě za podobné činy - takže "kecy o tom", že to není vinou lidí, ale vlád, jsou jen "vata" - a je to bezesporu i vinou právě podobných lidí, kteří relativizují či dokonce omlouvají a propagují takové činy, které jsou tzv. špičkou ledovce, která je vidět - to pod hladinou, co podle vás zřejmě vidět "není" (ono to ale vidět je) - je xenofobie, rasizmus, atd. - a jsou to právě podobné názory a nesnášenlivost, nadřazenost a rasizmus lidí, jako jste vy a vám zde podobní ... Svobodová, Vyoral, Juda atd. - tedy ti aktuálně nejčtenější - tedy nic než důkaz, jak je na tom fakticky i naše společnost; a je tak jen otázkou kulminace problémů a času, kdy se i u nás může stát nějaká skupina lidí obětí nějakého fanatika, kterému rupne v kouli právě díky podobné atmosféře, kterou tu právě vy pomáháte vytvářet.

To, že si to případně neuvědomujete, pokud to tak skutečně je, čemuž s dovolením nevěřím, na tom samotném faktu vůbec nic nemění. :-/Rv

3 5
možnosti

Pane Ábelovský, problém je v tom, že multikulturalismus je jaksi hlavním proudem evropské politiky. Předseda Spolkového sněmu Německa Wolfgang Schäuble varuje Evropany před "degenerací v příbuzenských sňatcích", čemuž mají zabránit muslimští přistěhovalci. Dokonce označil "turecké ženy ve třetí generaci" za "enormní inovační potenciál". Takový rasista na růžovo. Poslankyně EP Ska Kellerová zase hodlá přestěhovat do východní Evropy celé syrské vesnice, čímž by se vytvořily komunity, ve kterých by se imigranti mohli lépe integrovat. Evropský parlament pozval na svou půdu palestinskou teroristku Leilu Khaledovou, která unášela evropská letadla, aby nám promluvila do duše. A tak bych mohl pokračovat. Vám zřejmě vyhovuje, že v čele Evropy stojí lidé, kteří si chtějí vyšlechtit (doslova) nový evropský národ. Mně tenhle orwellismus, ve kterém čím dál větší roli hraje cenzura nepohodlných názorů a skrytý či otevřený islámský apologetismus, prostě nevyhovuje. Jenže zatímco Vy se svým přístupem můžete časem očekávat nějakou odměnu, mě čeká leda tak "vaporizace".

4 0
možnosti

Elity si asi myslí, že dlouho nebyla světová válka a dělaj vše pro to aby to bylo co nejdříve. Jinak si to šílenství nedokážu představit co vše dokážou vymyslet.

7 1
možnosti

Mně nepřipadá článek paní Holotové tak špatný aby se na ni museli vrhnout známí diskutéři, překvapil mě např. pan Valíček. I ona v podstatě říká, že je nutný "soubor opatření" na všech "frontách" aby americké masakry byly sníženy na minimum, resp. nenarůstaly. Svádět to na Trumpa, ať je jakýkoliv, je hloupost, ale hodí se to do krámu.

7 1
možnosti
Foto

Ne BlogHolotové je odporný.

Ona nechce opatření proti terorismu, ona chce aby se bránilo migraci ayb někdo nepáchal protiimigrační terorismus.

Ona v podstatě omlouvá teroristy a jejich aktivity se snaží legitimizovatRv

3 14
možnosti
Foto

Pro přistěhovalce by měla platit zásada, kdo chce v cizině žít, musí se přizpůsobit Bohužel tu máme Listinu základních práv a svobod, která něco podobného znemožňuje.

3 1
možnosti

Proc pane BIcero? Nebo snad chcete obhajovat autory pamfleu jako samozvanci a ztroskotanci?

0 0
možnosti

Zasloužená karma.

:-)

7 2
možnosti

Státy přestaly plnit svoji základní funkci, nebrání přílivu nájezdníků. Ti, kteří pomáhají nezvaným hostům překonat hradby, nejsou zbaveni cti i života, ale chodí mezi námi. Bohužel jakákoli občanská svépomoc v této oblasti porušuje aktuálně platné zákony.

.

Všichni bychom ale mohli začít ve svém okolí. Dejme znát svůj postoj těm, kdo podporují vítačské spolky, těm, co volí eurohujerské strany.

9 2
možnosti

I my máme pana Baldu. A jen zázrakem jeho počínání neskončilo masakrem.

Patrně četbou podobných článků, se rozhodl pro společnost něco udělat.

7 3
možnosti

Myslíte si, že by bylo lépe o politické situaci ve světě a stavu ve společnosti, neinformovat? Aby náhodou nějaký pan Balda někde něco nevyvedl? Ano, cenzorovat události, bagatelizovat situaci, dezinformovat nebo vůbec neinformovat a uvádět společnost v nevědomost, takové snahy už tady ze strany vysokých elit taky jsou. Je vidět, že to někomu vyhovuje a žije si svůj sen v ideálním světě

5 3
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.