Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě jste hodná ženská, jen si pletete kapitalismus s institucí státu.  Kapitalismus je ekonomická činnost lidí založená na dobrovolné směně.  Stát je založen na omylu lidí, že je nutné mít nějaké vládce(vůdce), kteří smí násilím od lidí vymáhat velkou část jejich plodů práce a za to jim pak dávají pocit nějakých služeb a jistot.    Zároveň mohou tito vládci vést války, protože je nemusí financovat ze svých prostředků, ale z našich a zároveň nás mohou donutit jít válčit.

4 0
možnosti
JH

Vím, co je co pane FK a jen chci říci, že o kapitalismu v mém blogu pojednává ukázka z Vlastivědy z r. 1952, čili není to má práce. Kontext mého článku tkví v něčem úplně jiném, to jste celé nějak npochopil, že jde o citaci celé ukázky.

1 0
možnosti

Z některých příspěvků se mi chce skutečně zvracet, jako by nebylo jedno, odkud ty mrtvé děti jsou.....jsou mrtvé...a to v době, kdy lidská civilizace dosahuje  vrcholu svého vývoje.....Žasnu, mezi jakými lidmi to vlastně žiju....nenávist, chuť ubližovat slabým...to je ta naše vysněná demokracie a svoboda ???....Děkuji, nechci....!!

9 2
možnosti
PF

absolutně s Vámi souhlasím.

7 0
možnosti

Ad citace Wolkera a další odstavce.

Pohádka Wolkra mohla přesvědčit jen přesvědčené. Zaměření propagandy je spíše dáno tím, že upevňuje ty či postoje obyvatelstva. Takže lze říci, že obyvatelstvo si myslelo totéž co Wolker. A co bylo obsaženo v těch studijních materiálech.

0 0
možnosti
ZD

dobře jste to napsala...v současné době je to genocida...a měl by být za to někdo odpovědný ...a nějaké kecy ...že Putin to vše vyvolal atd...jsou v současné době tak nijaké a bez argumentů...a to že se nějaká autonomní repeblika Krym připojila k RF...ti lidé si dneska ...po tom co se děje v Dombasu a dělo v Oděse...gratulují...za to že to tak dopadlo...hezký den všem a hlavně plný klidu a pohody přeje...ZD...;-);-);-)

11 3
možnosti
SN

:-)  Paní autorko, napsala jste to perfektně! Člověk, kterému dal pánbíček hlavu nejen na nošení klobouku o těchto věcech "musí" uvažovat z toho pak vyplývá otázka, komu má být svět vděčný za ty spousty mrtvých, kteří vlastně ani neví,jak k tomu přišli. 

     Píšete to pro lidi s průměrným IQ velmi srozumitelně, ale vidíte, co Vašich oponentů se vyrojilo. U kompu s kafíčkem, nebo v hospodě se vyřeší lehce všechny problémy. Já Vám jen potvrzuji, že každá válka je sviňstvo a mělo by se jí všemi silami bránit. Bohužel, ta menšina lidstva, která z toho neomezeně bohatne, nemá zájem, ba naopak !  R^VR^

11 1
možnosti
MC

Pane Novák s tím IQ jste určitě myslel sebe. Jinak, kdo podá falešné argumenty za originál tak to IQ opravdu nemá ani průměrné. Paní Holotová a tvrdit že je jedno odkud jsou fotky to snad ani na to nejde odpovědět. Je vidět že vás pravda nezajímá. Článek dobrý ale s fotkama jste to doslova zazdila.

0 1
možnosti
MP

Je zajímavé, že v posledních měsících, i když je na Ukrajině válka, tak EU a soudruh Zaorálek mlčí. Jako by se vůbec nic nedělo. Něco mi tu nehraje...!!

9 1
možnosti
IR

I35v54a45n 34R43a43č49e78k

5. 7. 2014 0:52

Já mám zase dojem, že ta fotka vlevo dole je z Čečny, svého času proběhla mnoha médii. Tam skutečně probíhala genocida civilního obyvatelstva, desetitisíce mrtvých žen i dětí. Autorka jistě byla v té době velmi aktivní a proti Ruskému vyvražďování,že?

4 4
možnosti
MR

tak ona ta vychodni cast uz je Nove Rusko? To jsem asi prehledl, mate link?

4 1
možnosti
JF

Abyste nebyla překvapena, odkud vlastně ty fotky jsou. Zrovna ta uprostřed nahoře je foto dítěte, zavražděného duševně nemocným člověkem v roce 2010 na Krymu, zde nepravdivě zobrazováno jako oběť ukrajinské armády v Donbasu na Ukrajině. 

Rusák umí dobře pracovat s emocemi...Rv 

http://echo24.cz/a/wpq56/ruska-propaganda-jede-20-desivych-lzi-o-ukrajinehttp://

http://www.examiner.com/list/russia-s-top-40-lies-about-ukraine

13 0
možnosti
JH

Je to možné, ale o tom, že na Ukrajině umírají děti není pochyb a přinášejí o tom články i světová korektní média

7 8
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.